Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ХОРОШІ СПРАВИ - ЗАПОРУКА УСПІХУ ГРОМАДИ

Дата: 05.08.2021 10:10
Кількість переглядів: 393

Фото без опису

У нашій громаді після обрання Хвостова В.В. депутатом обласної ради життя стало вирувати швидко і цікаво. До цього моменту Володимир Вікторович опікувався проблемами ТГ, постійно підтримуючи ініціативи Хрестівської сільської ради. Зараз активна позиція нашого мецената стала ще масштабнішою. За останні два місяці проведено незабутні заходи за підтримки нашого депутата: спортивне свято «Краще спортивне село – 2021» (https://hrestivska-gromada.gov.ua/news/1621943313/), та «Купальські чари Хрестівської громади» (https://hrestivska-gromada.gov.ua/news/1626690457/).

Зараз запущено ще один проект - конкурс-фестиваль «Молода хвиля» (https://hrestivska-gromada.gov.ua/news/1628063699/), присвячений до 30-річчя Незалежності України. Володимир Вікторович є не тільки організатором, а й спосором цих заходів, як директор ТОВ «Торговий Дім «Долинское».

Від небайдужих жителів громади, Хрестівської сільської ради хочеться подякувати справжньому патріоту ТГ. Здоров’я Вам, успіхів і терпіння! Дякуємо за непохитну віру у майбутнє нашої громади. Цінуємо Вашу щедрість і розуміння наших проблем.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень