Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Програма підтримки захисників України – жителів Хрестівської громади, які після 24 лютого 2022 року брали  (беруть) участь в обороні держави та отримали поранення на 2024 рік

Дата: 23.09.2024 13:11
Кількість переглядів: 58

Фото без описуПрограма підтримки захисників України – жителів Хрестівської громади, які після 24 лютого 2022 року брали  (беруть) участь в обороні держави та отримали поранення на 2024 рік

 

Розмір одноразової грошової допомоги складає:
20 000 грн. Допомога надається військовослужбовцю, який отримав поранення особисто. У разі неможливості отримати допомогу особисто, її може отримати один із членів сім’ї військовослужбовця

Порядок надання одноразової грошової допомоги

Надання одноразової грошової допомоги учасникам бойових дій, бійцям-добровольцям, військовослужбовцю, які були призвані на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за контрактом та брали або беруть безпосередню участь в районах ведення бойових дій (забезпеченні здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії з 24.02.2022 р. та по теперішній час), які отримали поранення, під час введення бойових дій в Україні (несення військової служби).

Допомога надається військовослужбовцю, який отримав поранення особисто. У разі неможливості отримати допомогу особисто, її може отримати один із членів сім’ї військовослужбовця.

Ця допомога призначається при умові подачі наступних документів:

  • заяви про надання допомоги зі згодою на обробку та використання персональних даних (згідно затвердженої форми);
  • копія паспорта громадянина України, який подає заяву або ІD-картки з

підтверджуючим документом про місце реєстрації особи;

  • копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;
  • копія посвідчення, яке підтверджує статус учасника бойових дій або довідка про безпосередньо участь в районах ведення бойових дій після 24.02.2022 р. по теперішній час.

 - копії документів, що підтверджують родинні стосунки (свідоцтва про одруження, свідоцтва про народження) у разі отримання допомоги членом родини;

  • реквізити рахунку банку, за якими здійснюється перерахування коштів;
  • копія медичного висновку лікаря або довідки про стан здоров’я військовослужбовця, якому надається допомога після поранення, довідка медичної установи про інвалідність та/або потребу в лікуванні (один із документів)
  • копії документів про оплату за медикаменти або медичні послуги (за наявністю).

          Документи на надання матеріальної грошової  допомоги можуть надаватися на електрону адресу відділу «Центр надання адміністративних послуг» Хрестівської сільської ради sva@hrestivska-gromada.gov.ua, власноруч засвідчені заявником, відскановані у формат PDF з подальшим направленням засвідчених копій в паперовому вигляді.

 

 

Особливі умови Програми

Фінансування Програми здійснюється в межах коштів, передбачених бюджетом Хрестівської сільської територіальної громади може бути змінене в межах фінансових можливостей. Виконавець не несе відповідальності за виконання заходів Програми якщо особами, які звернулися за допомогою, подані неточні, неповні дані, необхідні для її реалізації або особи, що не звернулися зі зверненням про надання допомоги.

Відповідальність за неправдиве подання інформації несуть громадяни, які звернулися за допомогою, згідно чинного законодавства.

Протокол результатів розгляду на комісії з питань надання матеріальної грошової  допомоги надається Начальнику Хрестівської сільської військової адміністрації.

 

 

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень