Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ ЦНАП інформує!

Дата: 17.04.2024 15:06
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

 

Відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Хрестівської сільської ради веде роботу з актуалізації реєстру територіальної громади. РТГ є важливим інструментом для забезпечення потреб громади в автоматизації процесів та спрощення процедури обміну інформацією. ЦНАП активно працює над актуалізацією даних в РТГ, що дозволяє громадянам отримувати різного виду довідки та послуги за спрощеною процедурою.

Ось основні моменти, які варто знати про процес актуалізації даних:

  • Актуалізація даних: ЦНАП займається уточненням та оновленням даних про зареєстрованих осіб у РТГ. Це включає зміни прізвища, імені, по-батькові, заміну паспорта, а також реєстрацію місця проживання новонароджених дітей та інші зміни.
  • Необхідність актуалізації: Відсутність актуальних даних може унеможливити отримання електронних публічних послуг, тому актуалізація є критично важливою.
  • Документи для актуалізації: При зверненні до ЦНАП для актуалізації даних, необхідно надати такі документи, як паспорт, ідентифікаційний код, свідоцтво про народження (для дітей до 14 років), правовстановлюючі документи на житло, та свідоцтво про шлюб (у разі зміни прізвища).

Це дозволяє громадянам бути впевненими, що їхні дані в РТГ є актуальними та відповідають дійсності, що є важливим для отримання якісних послуг.

Контакти: Для консультацій та надання інформації громадяни можуть звертатися з понеділка по п'ятницю з 09:00 до 17:00 за телефонами +380671332209 (Viber, WhatsApp) або електронною поштою khrestivka_tsnap@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень