Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги громадян!

Дата: 31.08.2023 16:51
Кількість переглядів: 489

Фото без опису

Шановні мешканці громади!

Хрестівська сільська військова адміністрація проводе громадське обговорення щодо перейменування населеного пункту НАДЕЖДІВКА Хрестівської територіальної громади.

            Відповідно до вимог Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімів», Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки», рішенням Національної комісії зі стандартів державної мови від 30.06.2023 №236 «Про внесення змін до рішення Національної комісії зі стандартів державної мови від 22 червня 2023 року №230 визначений перелік населених пунктів назви яких підлягають перейменуванню.

            До таких населених пунктів віднесено село НАДЕЖДІВКА, Хрестівської територіальної громади, Каховського району, Херсонської області.

           

Пропозиції учасників обговорення, подаються в письмовій формі та надсилаються електронною поштою (ask.khrestivka@gmail.com), повинні бути із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх надає (для юридичних осіб і органів самоорганізації із зазначенням їх найменування та місцезнаходження). Анонімні пропозиції та пропозиції, що оформлені не належним чином розглядатися не будуть.

 

            Термін громадського обговорення: до 30 вересня.

         Публікація результатів поданих пропозицій: 1-го жовтня.

Прийняття пропозицій на електрону пошту: ask.khrestivka@gmail.com

У разі ненадходження жодної пропозиції щодо зміни назви пропозиція буде надаватись військовою адміністрацією.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень