Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УКРАЇНЦІ, ЯКІ ПРОЖИВАЮТЬ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ ДОНЕЦЬКОЇ, ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ, АР КРИМ ТА М. СЕВАСТОПОЛЯ, МОЖУТЬ ВАКЦИНУВАТИСЯ ПРОТИ COVID-19

Дата: 21.02.2022 16:43
Кількість переглядів: 292

 

 

Українці, які проживають на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської областей, АР Крим та м. Севастополя, можуть вакцинуватися проти COVID-19 у будь-якому пункті щеплення та центрі масової вакцинації на підконтрольних Україні територіях.

Крім того, для громадян з тимчасово окупованих територій також працюють пункти та центри вакцинації, розташовані у пунктах в’їзду-виїзду через лінію розмежування у Донецькій і Луганській областях та через адмінмежу у Херсонській області або неподалік від них. Їхній перелік можна знайти за посиланням? https://bit.ly/3iwT5Or.

Запис до таких пунктів відбувається:

?або через контакт-центру МОЗ з питань COVID-19 — 0 800 60 20 19. Оператору необхідно повідомити, з якого ви населеного пункту (уточнивши, що наразі він є тимчасово окупованим), вказати дані та вибрати зручний час і місце проведення щеплення;

?або за допомогою чату на сайті МОЗ? https://moz.gov.ua/.

Якщо вам відмовили у проведенні вакцинації проти COVID-19, будь ласка, зверніться зі скаргою до департаменту охорони здоров'я регіону https://moz.gov.ua/regionalni-upravlinnja або до контакт-центру МОЗ з питань COVID-19 за телефоном 0 800 60 20 19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень