Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ЄДНАННЯ В ХРЕСТІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 16.02.2022 11:39
Кількість переглядів: 500

16 лютого 2022 року, з нагоди відзначення державного свята Дня єднання, в адміністративному центрі Хрестівської громади селі Хрестівка біля обеліска загиблим воїнам-односельчанам було розгорнуто великий український стяг. Після урочистого відкриття до всіх присутніх звернувся голова Хрестівської територіальної громади Сергій Хільченко: «Сьогодні для нашої держави настали нелегкі часи: військовий конфлікт на Сході держави, окупація Автономної Республіки Крим, зосередження збройних сил Російської федерації біля кордонів України та ведення інформаційної пропаганди країною-агресором, які вимагають від кожного з нас відповідальності та непохитності. Сподіваюся на розмінні того, що біда, яка прийшла в наш дім – це наша спільна турбота. І лише згуртувавшись та об’єднавши наші зусилля, ми зможемо подолати цю біду. Звертаюся до кожного з вас, заклакаю, бути спокійними, зваженими, не панікувати, не вірити російській пропаганді, інформаційним вкидам та фейкам. Об’єднавши зусилля ми маємо підтримувати політику Президанта України, дипломатичного корпусу та європейської спільноти, які намагаються мирним шляхом врегулювати конфлікт. Пам’ятаймо про споконвічну мрію українського народу, за здійснення якої боролося не одне покоління, – свободу, незалежність та мир».

Учасники заходу та присутні хвилиною мовчання та покладанням квітів пом’янули всіх загиблих Героїв України, які віддали своє життя за волю та незалежність держави. На завершення мітингу всі присутні взявшись за руки утворили коло єднання.

Загалом День єднання покликаний посилити консолідацію українського суспільства, зміцненити його стійкість в умовах зростання гібридних загроз.

Подібний захід проведено по всіх старостинських округах нашої громади.

с. Хрестівка

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

с. Долинське

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень