Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 ЛЮТОГО - ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

Дата: 15.02.2022 14:38
Кількість переглядів: 363

Привітання Дмитрівського сільського голови з днем вшанування учасників  бойових дій на території інших держав. | Новини | Дмитрівська ОТГ

Шановні ветерани війни в Афганістані!

Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших  держав та 33-тя річниця виведення військ з Афганістану.

З кожним роком все далі історія відділяє нас від вогняних років афганської  війни, але священною є пам’ять про ваш героїзм, мужність при виконанні  інтернаціонального обов’язку, готовність платити найдорожчу ціну – своє життя. Ви є взірцем для нинішніх воїнів-захисників України в зоні (ООС-операції об’єднаних сил)АТО.

Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру, і як ніхто усвідомлюєте свою відповідальність за долю прийдешніх поколінь. Ви є взірцем служіння  народу та державі у наші дні.

Вітаємо з цією пам’ятною датою вас, ветерани Афганської війни, що повернулися  на рідну землю, вкриту бойовою славою, вітаємо ваших рідних і  близьких, які, незважаючи ні на що, в свій час вірили, що ви, їхні сини, брати, кохані, знову переступите поріг батьківської оселі.

Низький уклін вам, миротворці. Хай затишок, добро і шана оточують вас скрізь!  Наснаги вам, щастя, радості, успіхів у праці на благо родини  та рідної України!

Честь і слава Вам, шановні ветерани Афганістану та ветерани-учасники бойових дій на території інших держав!

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою 

Хрестівський сільський голова                                                      Сергій ХІЛЬЧЕНКО.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень