Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПОЧАТОК РОБОТИ НАД ПРОЄКТОМ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХРЕСТІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ДО 2030 РОКУ

Дата: 18.01.2022 11:14
Кількість переглядів: 694

Створення Стратегії розвитку об'єднаної територіальної громади |  Громадський Простір

Хрестівська сільська рада  повідомляє про початок роботи  над проєктом Стратегії розвитку Хрестівської територіальної громади на період до 2030 року.

Відповідно до розпорядження сільського голови від 17.01.2022р. № 07/02-07, створено робочу групу з розробки Стратегії розвитку Хрестівської територіальної громади, до якої увійшли фахівці виконавчих органів, депутати, представники громадських організацій. Крім того, створення Стратегії передбачає широке залучення мешканців громади до обговорення їх бачення проблем, що існують сьогодні в місті, та шляхів їх вирішення, подальшого розвитку громади.

Робоча група має провести соціально-економічний аналіз громади та аналіз розвитку територіального простору, а також розробити SWOT-матрицю, провести аналіз порівняльних переваг, викликів та ризиків, а також  сформулювати стратегічне бачення, стратегічні напрямки,  цілі та План реалізації Стратегії розвитку громади.

Запрошуємо до активної і фахової роботи всіх бажаючих, хто має досвід у питаннях стратегічного планування та власне бачення соціально-економічного розвитку Хрестівської територіальної громади.

Примітка: Верховною Радою України ухвалено законопроект «Про внесення змін до Закону України «Про засади державної регіональної політики» №5323. Після ухвалення цього закону і набуття ним чинності кожна громада повинна в обов’язковому порядку розробляти стратегію свого розвитку, усі видатки місцевих бюджетів будуть прив’язані до завдань і цілей стратегії, підтримка громад з Державного фонду регіонального розвитку буде надаватися лише на ті проєкти, що відповідатимуть місцевій стратегії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень