Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВІТ ДЕПУТАТА VIII СКЛИКАННЯ ХРЕСТІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ГРАБАРЬ ОЛЕНИ ВОЛОДИМИРІВНИ ПРО РОБОТУ ЗА 2021 РІК

Дата: 17.01.2022 11:33
Кількість переглядів: 377

Фото без опису

Обрана депутатом Хрестівської сільської ради, виборчий округ № 1.
Під час здійснення своїх депутатських повноважень керувалася Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», іншими державними нормативно-правовими актами та Регламентом Хрестівської сільської ради.

Вхожу до складу постійної комісії  з питань охорони здоров'я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту.

 

З моменту набуття повноважень працюю над виконанням своїх депутатських обов’язків.

Протягом звітного періоду постійно відвідувала  сесії  сільської ради та засідання постійної комісії. Брала участь в обговоренні  нагальних питань. При ухваленні рішень завжди враховувала  думку виборців і користь від цих рішень для життєдіяльності села, захист інтересів громадян та виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень.

Як   депутат сільської ради беру активну участь в громадському житті села та заходах по благоустрою території, допомагала в проведенні урочистостей.
Постійно підтримую зв’язки з виборцями. У 2021 році до мене надходили усні звернення з питань надання матеріальної допомоги на лікування, вирішення земельних питань, питань добросусідства. У міру своїх можливостей  намагалася надати допомогу у вирішенні питань.

У своїй роботі керуюся принципами людяності, взаємоповаги та чесності. Вважаю, що  вміння слухати людей, розуміти їх турботи, мати сили і бажання допомагати – це головна життєва  істина. Підбиваючи підсумки звітного періоду, можу стверджувати, що активна і небайдужа участь кожного  мешканця у  житті громади  вестиме нас до нових і відчутних здобутків. Сподіваюся, що очікування політичні і економічні  зміни у державі приведуть до  покращення життя у  Хрестівській об’єднаній територіальній громаді. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень