Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВІТ ДЕПУТАТА VIII СКЛИКАННЯ ХРЕСТІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ КВЯТКОВСЬКОГО АНАТОЛІЯ ВІКТОРОВИЧА ПРО РОБОТУ ЗА 2021 РІК

Дата: 17.01.2022 08:38
Кількість переглядів: 351

Фото без опису

Обраний депутатом Хрестівської територіальної громади по виборчому округу №6 с. Новонаталівка.

Під час здійснення своїх депутатських повноважень керуюся Конституцією України ,законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» , «Про статус депутатів місцевих рад», іншими державними нормативно-правовими актами та регламентом сільської ради.

Протягом звітного періоду постійно відвідував сесії сільської ради ,як член постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, оподаткування та соціально-економічного розвитку, безпосередньо вивчав усі питання та приймав активну участь в обговоренні питань, які виносилися на розгляд сесії.

Моя діяльність, як депутата Хрестівської  сільської ради, спрямована на захист інтересів жителів нашої громади і, в першу чергу, жителів села Новонаталівка ,та виконання їх доручень у межах депутатських повноважень.

Протягом звітного періоду подавав депутатські звернення ,а саме:

Про фінансову підтримку, або реорганізацію КП «АКВА-2007» в зв’язку з неможливістю надавати послугу по водозабезпеченню жителів с.Новонаталівка питною водою , яка і так подається 30-50 хвилин протягом суток.

Про перегляд договору з підприємством  «Північ Транс Бут» ,який розглядався на виконкомі сільської ради, але на сесію це питання не виносилося /згідно договору, який не оприлюднено, і я його в очі не бачив, зі слів старости підприємство повинно розібрати залишки ферм в с.Наталівка та с .Новонаталівка , очистити від сміття місця після вивозу щебня, очистити територію в центрі села і надати саджанці дерев для висадки та перерахувати на КП «АКВА-2007» 250 000 гривень/На даний час щебінь майже весь вивезено, території не прибрані, перераховано КП «АКВА-2007» 150 000 гривень.

Про приведення до належного стану дороги, що з’єднують с.Новонаталівка та с. Шевченко з адміністративним центром громади в с. Хрестівка.

Відновлення автобусного маршруту «Шевченко-Херсон АВ» рейси №2221/2222 та 2223/2224.

Приймав участь у всіх зборах та заходах, які проводилися на території села Новонаталівка

разом зі старостою села Довгою Т.В., а саме:

Організація та вивіз сміття та бур’яну з території школи та дитячого садка;

Благоустрій в центрі села, біля пам’ятника, центральному кладовищі;

Впорядкування площі біля будинку культури, реконструкція декоративної огорожі ,збирання лавочок;

Організація та участь в ремонті даху на будинку культури;

Приймав участь в ремонті поривів на центральній водомережі.

У своїй роботі керуюся принципами людяності, взаємоповаги та чесності .Щоб зробити життя в селі кращим, нам всім жителям села потрібно чути один одного, об’єднатися для вирішення поставленої мети.Без фінансування на розвиток села з бюджету сільської ради, передвиборчі обіцянки важко виконати, а за кошти ГО «Новонаталівська громада», завдячуючи керівнику ТД «Долинське» Хвостову Володимиру Вікторовичу, фінансування іде на розвиток та фінансову підтримку школи, дитячого садочка , будинку культури,ФПу, сільської ради, за що я їм дуже вдячний. Адже бюджету Хрестівської сільської ради вистачає лише на захищені статті.

  Депутат сільської ради   А.В.Квятковський.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень