Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВІТ ДЕПУТАТА VIII СКЛИКАННЯ ХРЕСТІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ШТЕЛЬМАХА ВІКТОРА ЛЕОНІДОВИЧА ПРО РОБОТУ ЗА 2021 РІК

Дата: 12.01.2022 09:11
Кількість переглядів: 407

Фото без опису

Обраний депутатом Хрестівської територіальної громади  по  виборчому округу № 5 ( село Долинське ).

Під час здійснення своїх депутатських повноважень керуюся Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», іншими державними нормативно-правовими актами та регламентом сільської ради.

Виконую обов’язки голови постійної комісії з  питань планування, фінансів, бюджету, оподаткування та соціально-економічного розвитку громади.

З моменту набуття повноважень працюю над виконанням своїх депутатських обов’язків.

Протягом звітного періоду  брав активну участь  в роботі сесій  сільської ради. На кожній сесії  брав активну участь в обговоренні питань, які виносилися на сесію, вносив  пропозиції, зміни до рішень сесії. Під час ухвалення рішень завжди враховував законність та користь від прийнятих рішень для жителів громади,  захищав інтереси громадян у межах своїх депутатських повноважень.В міжсесійний період здійснював прийом громадян і надав  допомогу у вирішенні їхніх питань,  відповідав на  усні  та письмові звернення  виборців, в межах чинного законодавства.

Вивчав потреби виборців та відстоював їхні інтереси у таких питаннях: виділення подових земель під пасовища, забезпечення вуличного освітлення, організовував у селі Долинському вакцинацію жителів  від коронавірусної інфекції, брав участь у зборах жителів села Долинського з розгляду питання підвищення тарифів за водокористування.

Інформував виборців про роботу Хрестівської   сільської ради та про основні рішення, які були прийняті депутатами на сесіях.

Як голова бюджетної комісії, організував  роботу комісії і активну участь усіх членів комісії в її роботі. За 2021 рік було проведено 14 засідань комісії, на яких було розглянуто 400 питань.

Ініціював проведення позачергової сесії Хрестівської сільської ради,  по виділенню коштів   для придбання бюджетним установам громади газу та твердого палива для опалення.

У своїй роботі керуюся принципами законності, відкритості, чесності, людяності та взаємоповаги.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень