Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РОЗПОЧАТО ПРОЦЕДУРУ ЩОДО ПЕРЕДАЧІ СИСТЕМИ ВОДОПОСТАЧАННЯ СЕЛА ШЕВЧЕНКА В ОРЕНДУ

Дата: 10.01.2022 14:38
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

Однією з найважливіших сфер життя громади, яка потребує термінових та рішучих дій – водопостачання. У зв’язку з проблемним станом галузі виникає гостра потреба удосконалювати існуючі та знаходити нові методи господарювання, які забезпечували б досягнення природної рівноваги на засадах поліпшення системи природоохоронного законодавства, стандартів і нормативних екологічних вимог.

Хрестівською сільською радою розпочато процедуру щодо передачі системи водопостачання села Шевченка в оренду для забезпечення ефективного використання та забезпечення населення питною водою відповідно до чинного законодавства України.

Згідно роз’яснення щодо послідовності та умов передачі в оренду об’єктів комунальної власності у сфері водопостачання, визначених Законом України «Про особливості передачі в оренду об’єктів у сферах теплопостачання, водопостачання та водовідведення, що перебувають у комунальній власності» сільською радою отримано лист-пропозицію від ПП «БФ «Таврія» про намір приймати участь у конкурсі щодо оренди системи водопостачання села Шевченка та прийнято відповідне рішення. Окрім того розпочато організаційно-технічну підготовку до передачі об’єкта в оренду: проведено інвентаризацію системи водопостачання села Шевченка, відновлено технічну документацію та визначено вартість об’єкта шляхом здійснення незалежної оцінки. Вартість виготовлення технічної документації та проведення незалежної оцінки становить 40 тис.грн.

Процедура передачі комунального майна, в даному випадку системи водопостачання села Шевченка, в оренду потребує чимало зусиль, часу та матеріальних затрат.  Попереду проведення конкурсу, визначення переможця, укладання та реєстрація договору  оренди. Сподіваємося, що розпочату справу вдасться довести до логічного завершення вже найближчим часом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень