Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ КАНДИДАТУРИ СТАРОСТИ СЕЛА ШЕВЧЕНКА

Дата: 30.12.2021 10:59
Кількість переглядів: 662

Фото без опису

З метою залучення громадськості до обговорення кандидатури на посаду старости в Шевченківському старостинському окрузі Хрестівської територіальної громади та відповідно до Порядку проведення громадського обговорення щодо кандидатури старости розпорядженням голови Хрестівської сільської ради від 28.12.2021 року № 104/02-07 утворено та затверджено склад комісії з проведення громадського обговорення. До складу комісії увійшли:

- Черкас Тетяна Миколаївна – голова комісії;

- Семенович Ірина Михайлівна – член комісії;

- Шумеляк Альона Вячеславівна – член комісії;

- Каплан Денис Віталійович – член комісії, депутат Хрестівської сільської ради;

- Бондаренко Максим Олександрович – член комісії, начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Хрестівської сільської ради»;

- Куліш Людмила Вікторівна – член комісії, провідний спеціаліст з кадрової роботи Хрестівської сільської ради;

- Сластьон Анастасія Тимофіївна – член комісії.

На громадське обговорення кандидатури старости Шевченківського старостинського округу винесено дві кандидатури: Буцули Оксани Василівни і Карпенка Валерія Михайловича

Громадське обговорення буде проведено з 10 по 15 січня 2022 року включно (з 1000 до 1600  години) у формі опитування громадян в Шевченківському старостинському окрузі (с. Шевченка).

Додатково:

  1. Розпорядження сільського голови від 28 грудня 2021 року № 104/02-07 «Про створення комісії з проведення громадського обговорення кандидатури старости».
  2. Розпорядження сільського голови від 28 грудня 2021 року № 105/02-07 «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости Шевченківського старостинського округу».
  3. Розпорядження сільського голови від 28 грудня 2021 року № 106/02-07 «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости Шевченківського старостинського округу».  

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень