Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІТАЄМО КАЛІНКІНУ НАДІЮ З ПЕРЕМОГОЮ У КОНКУРСІ "КРАЩИЙ ГЕНДЕРНОЧУТЛИВИЙ STEM-УРОК" 2021

Дата: 23.12.2021 20:36
Кількість переглядів: 356

Фото без опису

Професія учителя є найблагороднішою, але водночас і найскладнішою з-поміж інших. Це не дивно, бо ж вимагає не лише знань та майстерності, а й уміння навчати нового, виховувати позитивні людські якості, розвивати природні здібності дітей, і, що найголовніше, бачити у кожній з них особистість. Звісно, що така майстерність під силу далеко не кожній людині. Учитель крокує в ногу з часом, показує високий  інтелектуальний і професійний рівень, а головне, не зупиняється на досягнутому. 
Саме такою творчою, невтомною, креативною, талановитою і непосидючою є наша колега Калінкіна Надія Петрівна. Сміливо і впевнено вона вийшла на професійний ринг і якнайкраще продемонструвала свій фаховий рівень, загальну культуру, педагогічний досвід та незмінне ставлення до своєї роботи у Всеукраїнському конкурсі для вчительської спільноти «Кращий гендерночутливий STEM-урок» 2021! Конкурс організовано з метою популяризації ідей STEM-освіти, заохочення педагогів застосовувати STEM-технології, використовуючи інтегровані уроки/заходи під час освітнього процесу, виявлення й підтримки талановитих педагогічних працівників, створення бази даних інтегрованих уроків/заходів, а також мотивування дівчат-підлітків вивчати природничо-технічні науки через STEM-підходи. Конкурс проходить в п’ять етапів. Організовується і проводиться у рамках проєкту «Трамплін до рівності», що реалізується UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні за фінансової підтримки Швеції, CSR Ukraine, експертної організації Центр «Розвиток КСВ», за ініціативи «Дівчата STEM» та за підтримки ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».
       Шановна наша колежанко! Прийміть найщиріші й теплі привітання з перемогою! Бажаємо Вам подальших успіхів і здобутків! Сподіваємося, що конкурс розкрив перед Вами нові обрії, можливості щодо пізнання себе та світу! Ви – наша гордість! Так тримати! І з таким же настроєм і завзятістю крокуйте вперед до нових перемог та вершин! Нехай Вам щастить у всьому!

Фото без опису

Джерело: https://hrestivska.edu.ks.ua/vitaiemo-peremozhtsia/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень