Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НАВЧАЛЬНО-РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ ЗАКЛАД ВИЩОЇ ОСВІТИ "КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ІНСТИТУТ" ЗАПРОШУЄ ОТРИМАТИ ВИЩУ ОСВІТУ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Дата: 10.12.2021 10:53
Кількість переглядів: 777

Які пільги мають особи з інвалідністю? - Українська соціальна медіа група

Навчально-реабілітаційний заклад вищої освіти «Кам’янець-Подільський державний інститут» запрошує отримати вищу освіту осіб з інвалідністю. Запрошуються діти з інвалідністю, особи з інвалідністю І-ІІІ груп, діти-сироти, напівсироти, особи, які постраждали від аварії на ЧАЕС, особи з інвалідністю внаслідок війни, переселенці зі сходу, учасники бойових дій (АТО, ООС). 

Навчально-реабілітаційний заклад вищої освіти «Кам’янець-Подільський державний інститут» є навчальним закладом фахової передвищої та вищої освіти, який здійснює підготовку здобувачів за освітнім ступенем бакалавр, молодший бакалавр та за освітньо-професійним ступенем фаховий молодший бакалавр за спеціальностями «Облік і оподаткування», «Економіка», «Економічна кібернетика», «Комп’ютерні науки», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Соціальна робота», та «Психологія» на основі базової загальної середньої освіти (9 кл.), повної загальної середньої освіти (11кл.), диплому кваліфікованого робітника.

Також на базі освітнього ступеня бакалавра, спеціаліста, магістра надається можливість здобуття другої вищої освіти без здачі ЗНО.

Навчальний заклад запрошує всіх бажаючих навчатись на денній, заочній та дистанційній формі здобуття освіти на державній та контрактній основі.

Зараховані на навчання до інституту (студенти з інвалідністю І-ІІІ груп та діти з інвалідністю до 18 років) забезпечуються стипендією та знаходяться на державному утриманні (безкоштовне чотирьохразове харчування, цілодобова медична допомога).

Студентам навчального закладу пенсії виплачуються в повному обсязі. В навчальному закладі встановлено міжповерховий підйомник, перехідна галерея з навчального корпусу до гуртожитку, створено безбар’єрне середовище, це дає можливість навчатись особам з числа маломобільної групи населення.

Контактні дані зазначеного навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти: вул. Годованця, буд. 13, м. Кам’янець-Подільський, Хмельницька обл., 32300, тел. (03849) 3-26-51, email: kp-peti@ukr.net, posek.km.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень