Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КНИЖКОВА ВИСТАВКА "ЧОРНА СПОВІДЬ МОЄЇ КРАЇНИ"

Дата: 06.12.2021 16:28
Кількість переглядів: 312

Проходить час, і, здається, він повинен був залікувати рани. Але ці рани на серці України кровоточать дотепер, не даючи забути одну з найтрагічніших сторінок історії нашої Батьківщини.

Фото без опису

З метою вшанування пам’яті жертв голодоморів першої половини ХХ століття в Україні в сільській бібліотеці села Шевченка презентували книжкову виставку, що висвітлює трагедію геноциду Українського народу

Книжкова виставка-реквієм «Чорна сповідь моєї країни», на якій експоновані різноманітні книги та посібники, що розповідають про причини та наслідки голодоморів. Книги бентежать душу, наповнюють серця пекучим болем, адже в них показана жахлива картина голодомору, велика трагедія українських родин.

Кожна книга з виставки це місточок, що єднає нас з минулим, допомагає розібратись в тих білих плямах, які виникають на карті історії України.

Презентуючи книжкові видання, бібліотекар вкотре нагадав, що треба свято берегти пам’ять про ті страшні події, усвідомлювати трагізм у долі рідного народу, сприяти зростанню патріотичних почуттів на засадах особистого розуміння історії.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень