Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРО УЧАСТЬ В КУЛЬТУРНО-МИСТЕЦЬКІЙ АКЦІЇ "ДОБРОДАР"

Дата: 17.11.2021 15:23
Кількість переглядів: 278

Купить Ялинкові прикраси | Skrynya.ua

Херсонський обласний Центр народної творчості спільно з працівниками онкогематологічного відділення Херсонської обласної дитячої клінічної лікарні оголошує обласну культурно-мистецьку благодійну акцію «ДоброДар» (лист від 16 листопада 2021 року №01-14/162). Пропонуємо долучитися до акції та виготовити новорічно-різдвяні добродарчики - сувенірні вироби, створені майстрами вашого села, Будинку культури, школи чи ясел-садка.

Сувенірними виробами у якості добродарчиків можуть бути невеликі декоративні ялинки, ялинкові прикраси, статуетки та підвіски у вигляді тигра – символа року, різного роду обереги, ляльки-мотанки, дідухи та інші рукотвори. Вони повинні мати презентаційний вигляд, художню та матеріальну цінність та підлягати транспортуванню.

Благодійна акція «ДоброДар» триватиме у Хрестівській територіальній громаді з 17 листопада по 12 грудня 2021 року, а 13 грудня творчі роботи, які прийматимуть участь у акції передайте до відділу. На першому етапі акції відділ освіти, культури, молоді і спорту виконавчого комітету Хрестівської сільської ради надає Херсонському обласному Центру народної творчості сувенірні вироби.

На другому етапі акції надані вироби декоративного мистецтва будуть реалізовані протягом грудня 2021 року в групі ОЦНТ «Культура – це ми!» у Facebook, на відкритті Головної Новорічної ялинки області, під час роботи обласної Різдвяно-новорічної виставки «Солом’яне Різдво» у Світлиці ОЦНТ.

Зібрані кошти будуть використані на придбання медичних препаратів для дітей, які їх потребують.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень