Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВЕЛИКА І ДОБРА ЛЮДИНО ПРОЩАВАЙТЕ...

Дата: 08.10.2021 10:00
Кількість переглядів: 392

Вчора, 07 жовтня 2021 року, не стало Мойсеєенко Людмили Федорівни.

Немає слів, щоб висловити співчуття з приводу неочікуваної смерті людини, яка заслуговує на найкращі слова поваги та шани.

07 лютого 1967 року була призначена вчителем математики Хрестівської середньої школи. У цьому ж році переведена вчителем математики Першокостянтинівської восьмирічної школи. З 1970 році працювала вчителем математики Громівської, Сергіївської середніх шкіл.

У 1976 році Людмила Федорівна призначена вихователем ГПД Хрестівської середньої школи, а у 1980 році - на посаду бібліотекаря цього ж закладу.

1994 році Мойсеєнко Л.Ф. звільнилась у зв’язку із виходом на заслужений відпочинок.

 Її любили й поважали колеги, батьки, учні за чуйне й добре серце, за материнську теплоту й розуміння, за те, що вона завжди підтримувала ініціативу, заохочувала творчість, помічала і схвалювала найменшу іскорку нового.

Відійшла  у вічність людина прекрасної душі, фахівець своєї справи, яка ніколи не пасувала перед труднощами, націлювала всіх на поступ вперед, була новатором ідей.

Вона зажди була поряд. Людина з великої літери, взірець інтелігентної людини і просто гарна жінка.

Боляче, невимовно боляче говорити й писати ці слова...Пішла з життя дорога людина кожному з нас, мама трьох дітей і бабуся 5-тьох онуків. Із болем у серці ми визнаємо, що вже ніколи не отримаємо її підтримки, не почуємо її влучних жартів та не скористаємося її мудрою порадою.

Вічна пам’ять...Велика втрата...Немає слів...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень