Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ГОТУЙТЕСЯ ДО ЗОВНІШНЬОГО ОЦІНЮВАННЯ 2022 РОКУ ОНЛАЙН

Дата: 05.10.2021 16:27
Кількість переглядів: 326

ЯК ПРОХОДИТИМЕ ЗОВНІШНЄ ОЦІНЮВАННЯ 2022 РОКУ | Хрестівська громада

Випускники шкіл, які складатимуть зовнішнє оцінювання та державну підсумкову атестацію у 2022 році, мають змогу ефективно підготуватися до тестування з допомогою сайту ЗНО-ОНЛАЙН.

Усі завдання справжнього ЗНО

Для комфортної підготовки до іспиту на сайті ЗНО-ОНЛАЙН розміщено майже 500 варіантів тестів з усіх предметів зовнішнього оцінювання за всі роки його проведення. Послідовне опрацювання завдань дозволить учасникам підвищити свої шанси на успішне складання тестів.

Спосіб виконання тестових завдань на сайті максимально наближений до справжніх умов тестування, а форма надання відповідей аналогічна формі в реальних тестах, що покращує адаптацію до виконання завдань.

Після виконання кожного варіанта учасники зможуть ознайомитися з правильними відповідями на всі завдання цього тесту. 

Щоденне вдумливе виконання принаймні 10 тестових завдань сприятиме ґрунтовній підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання та гарантуватиме успішне складання важливого іспиту.

Заглиблюйтеся в завдання й виконуйте їх правильно 

Для більш ґрунтовної підготовки до іспиту варто скористатися коментарями-поясненнями до тестових завдань. Ці коментарі створені провідними фахівцями з підготовки до тестування спеціально для сайту ЗНО-ОНЛАЙН. 

У коментарях-поясненнях враховано потреби й типові помилки випускників, які готуються до зовнішнього оцінювання. 

Кожен коментар знайомить з особливостями побудови завдання, скеровує на теоретичний матеріал, який знадобиться під час виконання, аналізує основу та варіанти відповіді, підказує логіку пошуку правильної відповіді тощо.

Фахівці з підготовки до ЗНО також діляться хитрощами та лайфхаками, що допоможуть спростити роботу над завданням і краще впоратися з подібними завданнями на справжньому ЗНО.

Зосередьтеся на завданнях з потрібної теми

Учасники також мають змогу опрацьовувати на сайті ЗНО-ОНЛАЙН завдання з певного предмета, що згруповані за темами. Перелік запропонованих тем відповідає чинним програмам зовнішнього оцінювання. 

Таким чином можна опрацьовувати саме ті завдання, які необхідні під час повторення певної теми. Завершивши роботу із завданнями конкретного розділу, учасник може зрозуміти рівень своїх знань із цієї теми й надалі приділяти їй більшу чи меншу увагу. 

Опрацювання завдань за тематичними розділами є ефективним як за умов самостійної підготовки, так і під час роботи з вчителем, викладачем на курсах чи репетитором на індивідуальних заняттях.

Наразі на сайті доступні завдання, згруповані за темами з таких предметів:

Джерело: http://osvita.ua/test/84434/ 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень