Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ НАШІЙ КОЛЕЗІ

Дата: 28.09.2021 16:48
Кількість переглядів: 782

Фото без опису

Немає слів, щоб висловити співчуття з приводу неочікуваної смерті людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани. Пішла з життя жінка, яка своїми діями та вчинками, своїм розумом виховала не одне покоління учнів,вміло вчила їх мудрості та відповідальності.
Барановська Валентина Миколаївна усе своє життя вирізнялася стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю. Вона була людиною мудрою, врівноваженою, чуйною, доброю, ніколи не забувала про проблеми тих, хто поруч.
Хтось із великих сказав: «Коли помирає людина, світ стає біднішим, бо втрачає те, чим вона жила, як сприймала все, що її оточувало, якою багатою і щедрою була її душа, сутність». Боляче, невимовно боляче говорити і писати ці слова про Валентину Миколаївну — особистість справді неординарну, яскраву, невтомного і самовідданого вчителя, хорошого колегу. Валентина Миколаївна була дуже енергійною людиною, великим працелюбом, гарною дружиною, люблячою матір’ю та бабусею. Із болем у серці ми визнаємо, що вже ніколи не отримаємо її підтримки, не скористаємося її мудрою порадою.
Колектив Хрестівської ЗОШ І-ІІІ ступенів висловлює співчуття з приводу передчасної смерті колишнього вчителя географії, розділяє скорботу і біль рідних, друзів, колег – усіх, хто знав і працював з Валентиною Миколаївною.

Світла пам’ять про Валентину Миколаївну завжди буде жити серед рідних, друзів, товаришів, колег, батьків та учнів школи і залишиться назавжди у наших серцях.


Мій любий вчителю, ти тільки знай:
Любов до тебе житиме завжди,
У будь-яку годину, будь-де ти пам’ятай:
Закладений тобою скарб в нас житиме віки.

 

Колектив опорного навчального закладу

"Хрестівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Хрестівської сільської ради Херсонської області"

Джерело: https://hrestivska.edu.ks.ua/svitla-pam-iat-nashiy-kolezi/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень