Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"ЧУМАК-ФЕСТ" - НАЙКРАЩА ПРИГОДА ОСЕНІ!

Дата: 28.09.2021 13:06
Кількість переглядів: 389

У Новій Каховці 24 вересня стратував районний фестиваль громад Каховського району «Чумак-Фест». Разом з ним відкрилася Всеукраїнська виставка-ярмарок «Таврійський ярмарок», яка цьогоріч проходить 21 раз поспіль.

Близько двох сотень учасників з 19 областей України виставили палатки зі своєю продукцією біля ТРЦ «ФРЕШ». Поблизу встановленої на майданчику сцени продуктами і напоями, а також сувенірною продукцією торгували представники всіх 15 громад Каховського району.  

Відкриваючи фестиваль, з вітальним словом до присутніх звернулись голова Херсонської облдержадміністрації Сергій Козир, Каховський міський голова Володимир Коваленко, Таврійський міський голова Микола Різак та інші.

Співочими і танцювальними талантами 24-25 вересня на сцені дивували не лише мешканці Каховського району, а і гості з сусідніх. Хрестівську територіальну громаду представляли Олександр Найдьонов (с.Хрестівка), сільський голова Хільченко Сергій,  колектив Надеждівського ясел-садка «Калинка» загального типу Хрестівської сільської ради (с.Надеждівка), вокальний ансамбль «Мелодія» (с. Долинське).

Палатка Хрестівської громади була дуже красивою і колоритною. Доклали чималих зусиль в її оформленні Новонаталівський ясла-садок «Сонечко», Хрестівський ясла-садок «Веселка», Надеждівський ясла-садок «Калинка», Новонаталівський СБК, Надеждівський СБК, Шевченківський СБК, Хрестівський СБК, Надеждівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Черепаха Тетяна, Зілецький Євген, працівники сільської ради. Саму палатку було виготовлено за сприяння Благодійного фонду Володимира Хвостова. Також допомогу надали Хільченко Олександр, Ракібов Уммат, батьки Надеждівського ясел-садка, Ахмедова Халіса, Дузманов Мкхаммат, пекарня ТОВ «Славута ЮГ». Розміщена виставка майстрів громади включала роботи Віталія Пузія, Олени Ухової (Хрестівка), Симоненко Катерини (Новонаталівка), Пастух Ольги Миколаївни (Надеждівка). Метою нашої виставки були благодійні мотиви, тому овочі, фрукти, випічка роздавалась  людям похилого віку. Ці моменти були зворушливі для кожного учасника, а сльози в очах пенсіонерів у членів нашої команди були найбільшим задоволенням. Все відбулося недарма. 

Присутнім на святі був депутат обласної ради, керівник ТОВ ТД «Долинское» Володимир Хвостов. Він поспілкувався з хрестівськими учасниками фестивалю ще до початку презентації громад, побажавши їм вдалого виступу. Після того Володимир Вікторович разом із представниками громади зробив світлини і з запрошеними гостями пройшовся ярмарком.

Фестиваль мав насичену програму. І навіть дощ не вплинув на настрій усіх гостей.

Ми задоволені тим, як усе відбулося. В цілому досвід фестивалю продовжує надихати нашу команду на створення своїх нових проектів. У громаді є багато проектів, які стали традиційними: «Таланти освітянської родини», «Педагогічні старти»…Нещодавно ми презентували проект «Найкраще спортивне село», фестиваль дитячої та юнацької творчості «Молода хвиля».

Наша громада отримала подяку від голови Каховської районної ради і сертифікат на суму 2000 гривень на поліпшення метаріально-технічного стану творчих колективів.

Неймовірна атмосфера, мальовнича таврійська природа, драйв, найкращі виступи, щасливі і веселі люди навколо! Немає значення, які в тебе вподобання. У нашій громаді знайдеться заняття для кожного!

Щиро дякуємо організаторам заходу! Запрошуйте! Ми готові до співпраці!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень