Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ЗАПРАЦЮЮТЬ ВИМОГИ ЖОВТОГО РІВНЯ КАРАНТИНУ

Дата: 23.09.2021 08:44
Кількість переглядів: 267

Для закладів освіти запрацюють вимоги жовтого рівня карантину

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій найближчим часом розгляне питання впровадження жовтого рівня епідемічної небезпеки по всій території країни.

Відповідне рішення було обговорено в ході урядової селекторної наради, що відбулася під головуванням прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

Очікується, що впровадження жовтого рівня епідемічної небезпеки буде введено з 00 годин 00 хвилин 22 вересня 2021 року.

Окрім інших епідемічних обмежень, рішення про встановлення нового епідемічного рівня стосуватиметься й усіх закладів освіти.

За словами прем’єр-міністра, після ухвалення рішення Комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, запрацюють нові правила адаптивного карантину, які послаблюють обмеження для тих закладів освіти, в яких вакциновано першою дозою не менше 80% персоналу.

«Ми змінили підхід до карантинних обмежень та дозволили роботу таким закладам, щоб не зупиняти економічний та освітній процес у нашій країні. Держава надала можливість кожному громадянину щепитися безкоштовно різними вакцинами на вибір. Вакцинація залишається пріоритетом у протидії поширенню хвороби», – наголосив Шмигаль.

Своєю чергою, міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко повідомив, що минулого тижня відбулася переорієнтація мобільних бригад щеплення на заклади освіти.

Як відомо, у зв'язку з погіршенням епідемічної ситуації, Кабінет Міністрів на позачерговому засіданні ухвалив рішення про продовження дії адаптивного карантину до 31 грудня 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень