Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПЕРЕДПЛАТА НА 2022 РІК СТАРТУВАЛА!

Дата: 09.09.2021 15:03
Кількість переглядів: 911

 

Запитуйте у листонош, приходьте до відділень поштового зв’язку, завітайте до редакції нашої газети, щоб передплатити «Голос Таврії» на наступний, 2022 рік.

 

Редакція «Голосу Таврії» не піднімає ціну передплати на 2022 рік. Та через збільшення тарифів «Укрпоштою» на приймання і доставку газети ціна на річну передплату збільшилась майже на 20 гривень у порівнянні з минулим роком.

Для тих, хто передплатить газету ВІДРАЗУ НА РІК, вартість ПІЛЬГОВОЇ передплати на «Голос Таврії» складає 266,10 грн. Поспішайте, адже ПІЛЬГОВУ передплату можна здійснити тільки до 31 жовтня 2021 року.

Також можна передплатити «Голос Таврії» без пільг на 6 місяців наступного року за 155,40 грн, на 3 місяці– 77,70 грн; на 1 місяць – 25,90 грн.

Наших азартних річних і пів річних передплатників, як і в минулі роки, очікує розіграш призової лотереї. До того ж, у цьому році участь у розіграші зможуть взяти і пільгові передплатники. Які саме призи будуть розігруватися цього разу, читайте у наступних номерах «Голосу Таврії».

Також можна передплатити електронний варіант «Голосу Таврії», вартість якого на рік за ПІЛЬГОВОЮ ціною, яка діє до 31 жовтня 2021 року, також складає 266,10 грн. 

Якщо пропозиція вас зацікавила – надішліть на електронну пошту impres-gt@ukr.net заявку довільної форми із зазначенням електронки, на яку йтиме розсилка, а також повідомте, на скільки місяців бажаєте зробити замовлення. У відповідь вам прийде лист з реквізитами для оплати.

У нашій газеті найбільше новин, які ви не прочитаєте в жодному Інтернет-ресурсі. Вона подає збалансовану і об’єктивну інформацію про життя рідної громади, селища чи села, описує актуальні події, розповідає про видатних людей рідного краю, вітає знайомих, поминає рідних. Крім того, в «Голосі Таврії» є що почитати і для душі.

Якщо ж ви принципово користуєтесь лише інтернетом, то зробіть подарунок своїм батькам чи бабусі з дідусем, друзям, передплативши для них «районку» – повірте, для них це буде приємний сюрприз.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень