Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ СЕЛА НОВОНАТАЛІВКА

Дата: 08.09.2021 09:18
Кількість переглядів: 1934

Фото без опису

Шановні жителі села Новонаталівка!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди святкування Дня села Новонаталівка!

День народження рідного села – це свято всіх його жителів, хто в ньому народився і виріс, хто колись переїхав і назавжди залишився, хто в ньому живе і працює сьогодні, це день народження малої Батьківщини. 

Усі досягнення, якими багате село Новонаталівка, складаються з щоденної праці, знань і талантів кожного жителя села і саме в такі свята, кожен відчуває себе  частиною великої сім’ї.

Впевнено можу сказати, що найбільшим  багатством села є ви, його жителі – щирі, привітні та гостинні люди. І лише ваше уміле господарювання,  любов до маленької батьківщини стали основою втілення в життя найзаповітніших мрій, всіх добрих справ та розквіту Новонаталівки.

В цей святковий день від усієї душі зичу вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами. Нехай усі починання приносять лише користь та процвітання вашого села. Бажаю, щоб у Вашому селі завжди панував добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра. Нехай Новонаталівка процвітає, щастя та добробут живуть на кожній його вулиці, у кожному домі, у кожній родині. Нехай серця наповнюються гордістю за рідне село, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!

 

З повагою сільський голова  Сергій ХІЛЬЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень