Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

6 ВЕРЕСНЯ - ДЕНЬ АДМІНІСТРАТОРА ЦЕНТРУ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

Дата: 07.09.2021 18:44
Кількість переглядів: 974

Кабмін схвалив проект указу президента про святкування Дня адміністратора центру надання адміністративних послуг (ЦНАП). Вирішено відзначати це професійне свято щорічно 6 вересня. Як наголошується в пояснювальній записці до проекту, дата свята 6 вересня обрана на честь того, що саме цього дня був прийнятий закон про адміністративні послуги. “З нагоди 9-ї річниці прийняття закону України Про адміністративні послуги та враховуючи, що завдяки якісному і неупередженому виконанню обов’язків адміністраторів центрів надання адміністративних послуг збільшується ступінь довіри громадян до влади, пропонується установити в Україні професійне свято – День адміністратора центру надання адміністративних послуг, який відзначати щорічно 6 вересня”, – зазначається в документі.

6 вересня, у відділі «Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Хрестівської сільської ради» відбувся незвичайний захід приурочений до Дня адміністратора ЦНАП.

З нагоди професійного свята з вітаннями до ЦНАПу Хрестівської сільської ради завітали: сільський голова Хільченко С.В., заступник сільського голови Наумова І.В., секретар сільської ради Заріцька А.В.,  адміністратори віддалених робочих місць Нюнько Л.П., Шевченко В.Ф.,  Свіргун І.А.,  та запрошені гості - учні 10 класу опорного навчального закладу «Хрестівська ЗОШ І-ІІІ ступенів Хрестівської сільської ради Херсонської області».

Голова сільської ради привітав працівників з Днем адміністратора центру надання адміністративних послуг та подякував за хорошу роботу. А  юних гостей ознайомили з основними принципами роботи відділу, обов’язками адміністраторів та переліком адміністративних послуг, що надаються відділом.

Вітаємо колег із професійним святом та бажаємо успіхів, наснаги, нових звершень  та задоволення на щоденному шляху перетворення України на сервісну державу!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень