Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІТАННЯ З ДНЕМ СЕЛА ШЕВЧЕНКА

Дата: 12.08.2021 08:00
Кількість переглядів: 601

Фото без опису

Шановні жителі села Шевченка!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди святкування Дня села Шевченка!

День села – це свято, яке єднає всіх жителів нашої громади, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє, об’єднує всіх хто любить своє село, тих людей, чиєю працею воно створювалось. 

 Історія кожного села є часточкою історії нашої держави. А її, відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

Дозвольте мені щиро привітати Вас всіх із Днем села Шевченка!

Саме вашими спільними зусиллями створюється неповторний образ села Шевченка, зберігається його історія та закладається майбутнє. Адже успіхи села – це перш за все успіхи його жителів – працелюбних, добрих і чесних людей.

Тож нехай це свято принесе вам та вашим родинам щастя, добробут та злагоду. Міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, радості і миру вам та вашим близьким. Нехай живе ваше рідне село, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку.  Нехай щастя, любов та достаток  живуть у кожній його вулиці, у кожному домі, у кожній родині. Хай доля ласкавою буде у вас, дарує щасливі літа, здоров’я міцного, чистого неба і просто людського тепла. Щоб село зростало і квітло  завжди, щоб дзвеніла тут пісня крилата, гули новосілля,  весілля,  родини і радості й щастя було у вас багато. Щоб кожному з вас усміхалася доля, Господь дарував наснагу і сили, щоб ви проживали  у дружньому колі і  працею славили ваші родини.  

З повагою сільський голова  Сергій ХІЛЬЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень