Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІКІ ЛЮБИТЬ ПАМ'ЯТКИ

Дата: 05.08.2021 11:12
Кількість переглядів: 418

Фото без опису

З 1 по 30 вересня запрошуємо всіх подавати на конкурс фотографії власного авторства пам'яток архітектури, історії, містобудування, садово-паркового мистецтва тощо, наповнювати Вікісховище і змагатися за цінні призи у кількох номінаціях.

Проєкт "Віки любить пам'ятки" привертає увагу  до стану збереженості об'єктів нерухомої культуної спадщини. За даними, на території області є 1526 об'єктів культурної спадщини. За дев'ять років проведення конкурсу було завантажено фото лише 435 об'єктів (приблизно 28%). Культурна спадщина херсонщини заслуговує на ет, аби бути гідно представленою у Вікіпедії гідно і на міжнародному рівні.

Поділіться вашими власними світлинами культових споруд, замків, архітектурних ансамблів, історичних будівель розташованих на сусідній вулиці у вашому місті чи селі, або привезених з мандрів Україною — знайдіть пам'ятку у конкурсному списку, вантажте фото протягом вересня та допоможіть гідно представити культурну спадщину з різних куточків України у міжнародному фотозмаганні.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень