Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДКРИТТЯ ПЕРУКАРНІ В СЕЛІ ДОЛИНСЬКЕ ХРЕСТІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 15.07.2021 09:01
Кількість переглядів: 575

Завдяки ініціативі БО «Благодійний фонд Володимира Хвостова» у селі Долинське Хрестівської громади відкрилася перукарня з сучасним обладнанням, не гіршим ніж у міських салонах краси!

Знайомтеся – це Оксана Романова, перукар-стиліст  з 12-ти річним стажем, яку можна також порівняти з художником, творцем, психологом. «Для створення людині певного образу, спочатку треба зрозуміти її стиль життя, бажання, характер. Аби стрижка підходила не просто до форми обличчя, а й підкреслювала індивідуальність, гармоніювала з нею. Все це потрібно враховувати, коли робиш зачіску», - поділилась Оксана своїми секретами.

Першим її відвідувачем став один з ініціаторів проєкту - заступник директора ТОВ «Торговий дом «Долинское» Володимир Білий, який переконаний, що цей соціальний об‘єкт буде користуватися попитом серед жителів всієї громади.

  •  Чоловічі та жіночі стрижки;
  • Модні зачіски та укладки;
  • Фарбування волосся.

Згодом манікюр. Цей спектр послуг став доступним для всіх місцевих жителів.?

Як каже староста села Долинське Галина Штельмах, завдяки старань таких меценатів і виникає своя інфраструктура, а людям стає комфортно жити у своїй громаді.

Її підтримали й ті, хто завітав на офіційне відкриття, зазначив, що тепер не потрібно їздити до міста, аби навести красу. За їх словами, Долинське все більше розбудовується та може скласти конкуренцію багатьом населеним пунктам.

Кожна така інвестиція – наш невеликий вклад у розвиток громад, каже Володимир Хвостов.

«Зміни є, ми працюємо далі. І обертаючись, бачимо, що зробили чимало, порівняно з тим, що було до створення громади. На цьому не зупиняємося, у планах – реалізація нових інфраструктурних об‘єктів», - наголосив він.

Проєкт перукарні реалізовано за підтримки депутата обласної ради Володимир Хвостов, ТОВ «Торговий дом «Долинское» та ГО «Долинська громада».

Возможно, это изображение (2 человека и люди стоят)

Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и в помещении)

Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и в помещении)

Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят и в помещении)

Джерело: #АгропродуктЛТД #Долинське #перукарня


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень