Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТУР НАЦІОНАЛЬНОГО ФІЛЬМУ "МАТИ АПОСТОЛІВ"

Дата: 24.06.2021 08:38
Кількість переглядів: 408

Триває Всеукраїнський тур національного фільму "Мати апостолів". Мета всеукраїнського туру - військово-патріотичне виховання молоді на прикладах вірності військовій присязі, мужності та героїзму захисників Батьківщини, доведення до суспільства правдивої інформації щодо збройної агресії Російської Федерації, а також увічнення пам'яті полеглих воїнів, які боронили суверенітет і територіальну цілісність України. Фільм має патріотичну спрямованість та присвячений матерям, які втратили дітей під час війни на Сході України.

В основу стрічки покладені реальні події 2014 року. Трагізм війни показано через історію однієї людини — Матері. Перед очима глядача постає повна картина трагедії, яку несе війна. 

Опис фільму: Коли мати Софія дізнається, що літак її сина збито, вона вирушає у небезпечну мандрівку, повну несподіванок та пригод. Ніхто напевне не може сказати – чи вижив її син. Матері доведеться вступити у відчайдушну боротьбу з сильними ворогами заради спасіння свого сина. На цьому нелегкому шляху вона зі звичайної жінки, яка навіть не здогадується на що здатна, перетворюється на Мати, яка втішає та рятує навіть пропащі душі.

 

Довідково: у листопаді 2020 року фільм «Мати Апостолів» став переможцем ІІІ Міжнародного Кінофестивалю «Буковина» в номінації «Найкращий національний художній фільм», а також отримав нагороду за найкращу чоловічу роль. В лютому 2020 року відбувся спеціальний показ в рамках European Film Market кінофестивалю Берлінале та отримав значні відгуки іноземних глядачів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень