Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІТАННЯ ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Дата: 08.06.2021 11:16
Кількість переглядів: 1247

Фото без опису

Дорогі учні! Шановні вчителі і батьки, працівники обслуговуючого персоналу закладу! Дорогі ветерани педагогічної праці!

Шановні жителі громади!

  Щиро вітаю вас зі Святом Останнього дзвоника та успішним завершенням навчального року!

Сьогодні, коли прозвучить Останній дзвінок, звертаюся до всіх школярів з побажанням добра, щастя і здоров’я.  Останній шкільний дзвоник сповістить вам про омріяний прихід літніх канікул. Я вірю в те, що ви проведете їх весело і цікаво, загартуєтеся, наберетеся сил, зустрінете нових друзів.

Сьогодні, коли прозвучить Останній дзвінок, хвилюючі почуття переповнюють випускників, для яких рік був надзвичайно важливим, вирішальним і відповідальним. Бажаю кожному з вас, шановні одинадцятикласники, успішно пройти випробування, здобути омріяну професію, реалізувати всі свої життєві плани і задуми. Досягаючи значних результатів в особистому і професійному житті, не забувайте своїх батьків, шкільних друзів, отчий дім, ваших наставників-учителів, рідний край, впевнено та гордо представляйте Україну у європейській і світовій спільноті добрими справами та вагомими здобутками.

Сьогодні, коли прозвучить Останній дзвінок, по-особливому урочисто на душі для батьків, дідусів та бабусь. Дорогі діти! Цінуйте і шануйте їхню любов, підтримку, турботу і піклування. Пам’ятайте, що саме родина є вашою надійною опорою в житті.

Сьогодні, коли прозвучить Останній дзвінок, також щемно на душі і обслуговуючому персоналу школи, які вже звикли до своїх непосидючих пташенят і повинні сьогодні залишитися без них на ціле літо. Бажаю вам яскравих променів натхнення, райдужного щастя і теплого літа.

Сьогодні, коли прозвучить Останній дзвінок, щиро вітаю та висловлюю особливу подяку освітянам, ветеранам педагогічної праці. Ваша праця є запорукою духовно-морального та патріотичного виховання, інтелектуального зростання молодого покоління.

Переконана, що ваші зусилля й надалі будуть спрямовані на розвиток шкільної освіти, виховання у юних серцях почуття добра, людяності, любові до України й рідного краю, сім’ї і школи.

Сьогодні, коли прозвучить Останній дзвінок, вітаю місцеву громаду, адже День Останнього дзвоника є по-справжньому всенародним святом. Вірю, що спільними зусиллями ми й надалі плекатимемо сучасне  й майбутнє громади – дітей та учнівську молодь, які розбудовуватимуть українську державу, гідно представлятимуть її у світі.

Бажаю усім віри і впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров’я, успіхів і злагоди у Ваших родинах, миру та добробуту. Зі святом!

 

Начальник відділу освіти,

культури, молоді і спорту 

Тетяна Шиманська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень