Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МАЙБУТНЄ ТВОРИТЬСЯ СЬОГОДНІ

Дата: 26.12.2019 10:29
Кількість переглядів: 460

Фото без опису

Гаєвська Еліта – обдарована учениця ОНЗ «Хрестівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Хрестівської сільської ради Херсонської області», яка отримує гарні оцінки й перемоги.

Бажання пізнавати нове, надзвичайна працелюбність та цілеспрямованість, щирість та любов до навколишнього світу не можуть не викликати поваги до цієї всебічно обдарованої і неповторної, кмітливої і винахідливої, веселої і товариської дівчинки, що живе поряд з нами і мріє.

Про активну життєву позицію учениці свідчать нагороди, які вона отримує постійно: Похвальні Листи «За високі досягнення у навчанні» - з 2 класу.

В арсеналі її здобутків і перемог – зайняті призові місця упродовж 3-років у міжшкільному конкурсі майстрів художнього читання «Наша земля – Україна»; міжшкільному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка; у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та літератури, російської мови,  у міжшкільному етапі огляду-конкурсу «Таврійський барвограй» у номінації «Художнє слово», учасниця і лауреат Міжнародних інтерактивних конкурсів.

Еліта - постійний учасник і переможець обласного конкурсу військово-патріотичної творчості «Опалені війною», переможець  конкурсів дитячого малюнку «Акварелі райдуги», активний учасник культурного життя села.

Учениця успішно закінчила Чаплинську музичну школу по класу фортепіано. Неодноразово брала участь у музичних конкурсах на районному та обласному рівнях.

Володіє організаторськими здібностями. Лідер учнівського самоврядування класу і школи. У травні 2019 року стала переможцем у конкурсі «Учень року».

Ввічлива, добропорядна, скромна. Уміє володіти собою, переборювати труднощі, наполеглива у досягненні своєї мети.

Не лише учні, а й вчителі поважають цю прекрасну ученицю.

Мама і бабуся, Гаєвська Тетяна Анатоліївна і Авдієвська Лідія Іванівна, віддають дівчинці усю любов і ніжність. Намагаються підтримати у всіх починаннях, прагнучи навіть іменем забезпечити дитині гарне майбутнє. В енергетиці цього імені − широта і прагнення до досягнення мети, воно не припускає відпочинку і розслаблення.

Виростай, прекрасна юнко, на радість родині і школі, усій громаді!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень