Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СОНЕЧКО В ДОЛОНЯХ

Дата: 14.05.2021 14:17
Кількість переглядів: 570

   Відповідно до плану роботи Херсонського державного будинку художньої творчості у 2021 році, на виконання Програми Федерації дитячих громадських організацій «Веселкова країна дитинства» за напрямком «Джерело доброти і милосердя», програми «Я – родина – Батьківщина» за напрямком «Повір у себе», з метою співчуття, любові до людей, здатності прийти на допомогу, нести добро іншим, виховання у дітей почуття милосердя у закладах загальної середньої освіти Хрестівської сільської ради  упродовж 18 грудня 2020 року – 15 лютого 2021 року проводилася обласна благодійна акція «Сонечко в долонях».

 

Інформація

Надеждівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

про результати проведення благодійної акції «Сонечко в долонях»

                                                       

Посилання на відео звіт підсумковий відеоролик: https://cutt.ly/LlwHdHW

Посилання на відеоролики, що приймали участь у конкурсі:

 https://cutt.ly/XlwHx4j,  https://cutt.ly/3lwHULR

Подяка волонтерському загону Надеждівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Хрестівської сільської ради Херсонської області

 

Інформація

Новонаталівської ЗОШ І-ІІ ступенів-філії

про результати проведення благодійної акції «Сонечко в долонях»

  Відповідно до плану роботи Херсонського державного будинку художньої творчості та листа від 05 листопада 2020 року №01-13/179-20 «Про проведення акції «Сонечко в долонях», на виконання Програми Федерації дитячих громадських організацій «Веселкова країна дитинства» за напрямком «Джерело доброти і милосердя», програми «Я – родина – Батьківщина» за напрямком «Повір у себе», на підставі листа відділу освіти, культури, молоді і спорту від 10.11.2020 №01-21/388 «Про проведення благодійної акції»,   з метою співчуття, любові до людей, здатності прийти на допомогу, нести добро іншим, виховання у дітей почуття милосердя в закладі освіти було  проведено щорічну обласну благодійну акцію «Сонечко в долонях».

   Здобувачами освіти було зібрано 150 гривень. На ці кошти придбано шкільне приладдя (кольорові олівці, фломастери, альбоми для малювання)  для учнів 1 класу (5 дітей, які проживають у багатодітних та малозабезпечених сім’ях).

 

 

Інформація

Хрестівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 про результати проведення благодійної акції «Сонечко в долонях»

  Відповідно до листа відділу освіти, культури, молоді і спорту виконавчого комітету Хрестівської сільської ради від 10.11.2020 року №01-21/388 «Про проведення благодійної акції», а також з метою формування громадської та соціальної активності дітей та молоді, сприяння розвитку почуття милосердя та толерантності, співчуття, здатності прийти на допомогу, нести добро іншим, здобувачі освіти, педагоги та батьківський комітет Хрестівської ЗОШ І-ІІІ ступенів долучилися до проведення акції «Сонечко в долонях».

  Усі заходи проходили під гаслом: «Я вірю в силу доброти. Добро завжди сильніше злого. Дає наснагу, щоб цвісти і світлу вибрати дорогу».

  До свята Святого Миколая з кола учнів було організовано вітальну команду, діти відвідали усі класні колективи і розповіли про цінність добрих вчинків, милосердя, пожертви заради інших. Батьківські колективи матеріально допомогли влаштувати дітям святковий настрій і порадувати їх маленькими солодкими подарунками.

Подяка волонтерському загону Новонаталівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів філії опорного навчального закладу "Хрестівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Хрестівської сільської ради Херсонської області"

Подяка волонтерському загону опорного навчального закладу "Хрестівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Хрестівської сільської ради Херсонської області"

 

Інформація

Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

про результати проведення благодійної акції «Сонечко в долонях»

  З метою співчуття, любові до людей, здатності прийти на допомогу, нести добро іншим через добрі справи, виховання почуття милосердя та почуття гуманізму серед дітей та учнівської молоді здобувачів освіти  залучено до участі в обласній  благодійній акції «Сонечко в долонях».

  Під час проведення акції активізували роботу загони «Милосердя». За кожним загоном закріплено підшефних – одиноких людей похилого віку. Діти відвідували їх, надавали посильну допомогу по веденню домашнього господарства. У ході акції організували операцію «Подаруй радість людям». Здобувачі освіти зносили продукти харчування, одяг, іграшки, книги. Надано гуманітарну допомогу продуктами харчування  одинокій людині із села (на суму 800 гривень).

  Зібрані речі на суму 7000 гривень передали дітям із сімей, що потрапили в складні життєві обставини та багатодітним родинам учнів нашої школи.

  Іграшки на суму 100 гривень передано до ЗДО «Барвінок».

  Напередодні  Нового року організували операцію «Новий рік без самоти». Школярі вітали людей літнього віку, з інвалідністю та інших соціально незахищених верств населення.

  Під час Тижня добрих справ здобувачі освіти подарували до шкільної бібліотеки книги на суму 250 гривень.

  Учні нашої школи взяли участь у Всеукраїнській  благодійній акції «Солдат – захисник Батьківщини». Зібрано і перераховано кошти  для привітання воїнів на передовій на суму 283 гривні.

  Інформація про проведення акції у закладах освіти громади була надана до Херсонського державного будинку художньої творчості. Школи – учасниці акції нагороджені подяками за доброту! Вітаємо переможців!

Подяка волонтерському загону Шевченківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Хрестівської сільської ради Херсонської області

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень