Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВЕЛИКОДНЯ КУЛЬТУРНО-МИСТЕЦЬКА АКЦІЯ "ПИСАНКОВИЙ САД-2021"

Дата: 06.05.2021 14:48
Кількість переглядів: 438

   Херсонці до Великодня "виростили" писанковий сад

З метою розвитку декоративно-ужиткового мистецтва у Хрестівській територіальній громаді у квітні 2021 року серед закладів культури було оголошено про проведення  Великодньої культурно-мистецької акції «Писанковий сад – 2021», яка відбудеться в інтернет-форматі.

 У ході заходу учасники, на прилеглій до своїх закладів території, прикрашали дерева: писанками, крашанками, виробами декоративно-ужиткового мистецтва великодньої тематики, паперовими пташками, квітами, стрічками тощо.

 В рамках заходу окремо проводиться конкурс Великодніх фотозон, які будуть розміщені у визначних та найбільш презентабельних місцях ваших населених пунктів.

  Для участі у акції «Писанковий сад» та конкурсі Великодніх фотозон  сільські Будинки культури надали  світлини своїх Писанкових садів та конкурсних фотозон. Усі світлини надіслані до Херсонського обласного центру народної творчості для публікації в групі ОЦНТ «Культура – це ми!». Переможцями стануть фотозони, світлини яких наберуть найбільше лайків в саме в групі.

  Для створення атмосфери свята у громаді публікуємо Писанкові сади, що розквітли на передодні Великодня та даруватимуть гарний настрій мешканцям та гостям громади. Для перегляду переходьте за посиланням: https://hrestivska-gromada.gov.ua/album/6914/

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень