Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З 1 ТРАВНЯ ВСІХ КЛІЄНТІВ "НАФТОГАЗ" БУДЕ ПЕРЕВЕДЕНО НА НОВИЙ РІЧНИЙ ТАРИФНИЙ ПЛАН

Дата: 15.04.2021 09:47
Кількість переглядів: 898

taryf_Fixed_1-3 Фото без опису

Уже з 1 травня 2021 року Клієнти будуть автоматично переведені на новий річний тарифний план. Такі нововведення є обов’язковими для всіх постачальників відповідно до Постанови НКРЕКП №572 від 07.04.2021 року.

  Кожна компанія запропонує Клієнтам власну ціну на газ у рамках річного тарифного плану. Ринкова цінова конкуренція продовжується!

  Наша компанія назвала новий тарифний план – «Фіксований».???? І ми як компанія-лідер на ринку навіть в умовах фіксування ціни на 12 місяців готові позмагатися за звання – постачальник із вигіднішими цінами на газ.

Які переваги «Фіксованого» тарифного плану для Клієнтів? ????

  • Стабільна ціна на газ протягом року. Ціна фіксується на рік – з 1 травня 2021 року і до 30 квітня 2022 року включно. А отже, враховуючи об’єми вашого споживання, легко можна спланувати витрати на газ.
  • Захист від ймовірних коливань ціни. Ціна не буде залежати від будь-яких факторів. Однакова ціна у платіжках протягом 12 місяців!
  • Жодних передплат чи оплати наперед. Як і раніше, сплачуйте рахунки до 25 числа кожного місяця. Клієнт сплачує лише за спожитий об’єм газу за фіксованою ціною.
  • Легко можна змінити тарифний план. Клієнт самостійно обирає, чи змінювати «Фіксований» тарифний план на інший і коли це зробити.
  • «Фіксований» тарифний план доступний для отримувачів пільг та субсидій.

Найпоширеніші питання, які ми отримали від вас на нашій сторінці у Facebook:

?? Що я маю робити, щоб підключитися до «Фіксованого» тарифного плану?

  • Усі існуючі комерційні Клієнти ГК «Нафтогаз України», що обслуговуються на тарифному плані «Місячний», з 1-го травня будуть автоматично переведені на тарифний план «Фіксований». Переведення не потребує від Клієнтів жодних активних дій, нічого додаткового робити не потрібно.

?? Як довго буде діяти зафіксована ціна?

  • Термін дії тарифного плану «Фіксований» – з 1.05.2021 і до 30.04.2022 (включно). Саме на цей період буде зафіксовано ціну на газ.

?? Яка ціна на газ у рамках «Фіксованого»?

?? Як тепер передавати дані лічильника і як отримувати рахунки?

  • Процес передачі даних лічильника та отримання рахунків не змінюється.

?? Як тепер оплачувати рахунки?

  • Сплачуйте рахунки, як раніше – до 25 числа кожного місяця, у повному обсязі

?? Чи може Клієнт втратити пільги та субсидії під час зміни тарифного плану на «Фіксований»?

  • Ні, усі пільги та субсидії у Клієнта зберігаються. Хвилюватися немає причин. Усю необхідну інформацію, у тому числі та ціну газу у рамках нового тарифного плану ми як постачальник передаємо органам соцзахисту в електронному форматі.

?? Якщо у Клієнта – тарифний план «Річний».  Що змінюється для нього?

  • У Клієнтів ГК «Нафтогаз України», які підключили тарифний план «Річний», умови не змінюються, як і ціна на газ. Ціна на газ складе 4,73 грн, 5,24 грн та 6,45 грн за куб. м відповідно до умов укладених договорів і терміном до їхнього завершення.

?? Чи може Клієнт змінити тарифний план «Фіксований» на інший? Як це зробити?

  • Ви легко і коли завгодно можете змінити тарифний план на інший. Робити це швидко і зручно – онлайн (в особистому кабінеті на my.gas.ua або у чат-боті), зателефонувавши у контакт-центр або у центрах обслуговування компанії. Згодом змінити тарифний план можна буде також з допомогою голосового меню в автоматичному режимі, зателефонувавши в контакт-центр.

?? Як часто Клієнт може змінювати тарифний план на інший?

  • ГК «Нафтогаз України» не обмежує клієнтів у кількості та частотності переходів від одного тарифного плану до іншого. Проте звертаємо увагу: у відповідній постанові НКРЕКП (№572 від 07.04.2021р.) йдеться про те, що кожен постачальник самостійно приймає рішення щодо обмежень з точки зору частоти та кількості зміни тарифних планів.

?? Які тарифні плани запропонує ГК «Нафтогаз України» з 1 травня?

  • Із 1 травня компанія запропонує два тарифні плани – «Фіксований» (із фіксованою ціною на рік) та «Місячний» (ціна якого оголошуватиметься на щомісячній основі). Наша компанія також працює над іншими тарифними пропозиціями, деталі яких будуть оголошені згодом.

?? Якщо Клієнт почав обслуговування на умовах річного тарифного плану у певного постачальника, чи може він змінити компанію?

  • Звичайно! Клієнт, як і раніше, може змінити постачальника, обравши вигіднішу пропозицію та кращий сервіс на ринку.

?? На яких умовах будуть підключені нові Клієнти, які приєднаються до ГК «Нафтогаз України» з 1 травня?

  • Нові Клієнти ГК «Нафтогаз України» зможуть вільно обрати та вказати у заявці на приєднання до ГК «Нафтогаз України» тарифний план, на умовах якого будуть підключені. Для нашої компанії важливо зберегти за Клієнтом право вибору тарифного рішення!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень