Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, НА ЯКИИХ ПОШИРЮЄТЬСЯ ДІЯ ЗАКОНУ УКРАЇНИ "ПРО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРАВ І СВОБОД ВНУТРІШНЬО-ПЕРЕМІЩЕННИХ ОСІБ"

Дата: 14.04.2021 09:32
Кількість переглядів: 828

Фото без опису

Шановні громадяни, на яких поширюється дія Закону України

«Про забезпечення прав і свобод внутрішньо-переміщених осіб» (далі – ВПО)

 

Херсонська обласна рада, херсонська обласна державна адміністрація

та Херсонське регіональне управління Держмолодьжитла

інформують Вас про наступне:

 

  У разі, якщо Ви та Ваша родина потребують на законних підставах поліпшення житлових умов, пропонуємо Вам взяти участь у Проекті пільгового державного кредитування на придбання житла згідно умов, зазначених в Постанові КМУ від 27.11.2019 р. № 980.

  На реалізацію цього проекту Німецьким Банком розвитку KFW в рамках Німецького фінансового співробітництва з Україною у 2021 році буде надано грант в сумі 25,5 млн. євро.

  В теперішній час завершується опрацювання механізму реалізації забезпечення житлом ВПО та критеріїв розподілу цих коштів між регіонами України, основним з яких буде – кількість зареєстрованих у регіональному управлінні Держмолодьжитла заяв від бажаючих взяти участь у проекті.

  Оскільки станом  на 01.04.2021 р., в Херсонському регіональному управлінні зареєстровано 54 заяви від ВПО, цього вкрай недостатньо щоб розраховувати на отримання коштів на цей проект. Для цього принаймні необхідно збільшити кількість зареєстрованих учасників в 3-4 рази.

  З огляду на зазначене, звертаємось до всіх громадян, які мають бажання за підтримки Держави та уряду Німеччини вирішити свої житлові проблеми ознайомитись з умовами участі в цьому проекті та зареєструватись на офіційному  Сайті Держмолодьжитла

 

http://www.khn.molod-kredit.gov.ua

 

   Нагадуємо всім, що Херсонщина перебуває в теперішній час в обмеженнях через COVID, тому можливості особистого спілкування обмежені.

  Додаткову інформацію можна отримати в Херсонському регіональному управлінні Держмолодьжитла за телефоном 43-04-45, контактна особа – Шорнік Ольга Борисівна.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень