Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ ЗІ СВЯТОМ 8 БЕРЕЗНЯ

Дата: 08.03.2021 07:06
Кількість переглядів: 896

Прекрасні, чарівні, милі, неповторні  жінки Хрестівської  об’єднаної територіальної громади!  

Ніжні матері, турботливі бабусі, любі сестри, кохані дружини, милі донечки й колеги!

    З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8  Березня! Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже все найдорожче, що є у нашому  житті – щастя, радість, надія, кохання, - пов’язане з жінкою.

    Cаме на тендітних жіночих плечах тримається безліч найважливіших і найважчих  робіт. Жінки створюють і плекають добробут не лише свого дому, своєї сім’ї, а й  рідного села, селища, всієї держави.

    Все прекрасне, що є у житті, пов’язане з жінкою. І любов, і сім’я, і народження, і  радість. Вона теплом, добром і ніжністю прикрашає наші дні, утверджує успіхи і  підтримує у тяжкі хвилини.

   Сьогодні для жіночої половини посміхається сонце і зацвітають квіти, щебечуть птахи  і синіє весняне небо, наперекір всім негараздам. 

   Від імені всіх чоловіків Хрестівської об’єднаної об’єднаної територіальної громади мені надзвичайно приємно вітати Вас зі святом краси і любові – 8 Березня!

  Сучасній жінці підвладно все. Проте, як і багато віків тому, більш за все їй потрібне кохання рідної людини, любов і повага дітей, шана та турбота друзів. Попри складну ситуацію в Україні Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до дій задля єдності, цілісності, миру в нашій державі. Доземний уклін Вам за сумлінну працю, розуміння, сердечність, милосердя, якими сповнені ваші ніжні душі. Своєю мудрістю Ви зберігаєте мир і спокій вдома і на роботі, любов’ю до людей і до праці будуєте майбутнє. Нехай життя буде вічною весною, а настрій, як сонячне літо! Нехай у душі ніколи не буде місцю розчарувань, а на серці завжди буде спокійно і тепло!

 Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, радості, весняного настрою, родинного достатку, творчого натхнення, успіхів і звершень у всіх ваших благородних справах! Великого жіночого щастя Вам, добра і любові!                                                            

Хай пролісок перший дарує вам ніжність,
А сонце весняне дарує тепло.
У березні вітер несе хай надію 
І щастя, і радість, і тільки добро!

Короткі віршики-привітання з 8 Березня для прекрасних жінок

З повагою,

Голова Хрестівської сільської  ради                                       СЕРГІЙ ХІЛЬЧЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень