Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СПІВАК АРТЕМ МЄХ ЗАДЕКЛАРУВАВ ДОХОДИ

Дата: 26.02.2021 15:38
Кількість переглядів: 467

 

Фото без опису

  На Херсонщині цьогорічну кампанію декларування доходів громадян підтримав український співак, музикант і автор пісень, колишній соліст групи «Пара нормальних» Артем Мєх, який народився та виріс у смт Новотроїцьке.

  Співак своїм власним прикладом засвідчив високу податкову свідомість під час декларування доходів. Він подав декларацію про свої минулорічні доходи, отримані від концертної діяльності, та самостійно задекларував до сплати податки, що надійдуть до бюджету Чаплинської громади.   

  Декларацію про майновий стан та доходи співак подав в електронному вигляді через Електронний кабінет платника, використавши електронний цифровий підпис.

   Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі висловлює свою подяку зірковому земляку за особистий внесок у розвиток рідного селища та запрошує жителів Херсонщини долучитися до кампанії декларування – 2021, і до 1 травня цього року прозвітувати про доходи, отримані в минулому році.

  Підписуйтеся на офіційні сторінки ДПС України та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в соціальних мережах. З нами ви завжди будете в курсі актуальних новин податкового законодавства.

                                                                                    Пресслужба Головного управління

                                                                                    ДПС у Херсонській області, Автономній

                                                                                    Республіці Крим та м. Севастополі

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень