Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ГАРТУЙ, ДЖУРА, КОЗАЦЬКУ СИЛУ

Дата: 25.02.2019 16:32
Кількість переглядів: 488

  В рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") 23-24 лютого 2019 року комунальний заклад "Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді " Херсонської обласної ради провів ІІІ обласний турнір з військово-прикладних видів спорту серед вихованців гуртків військово-патріотичного напряму.

Турнір пройшов на базі ЗОШ №6 Новокаховської міської ради. Узаході взяли участь 22 команди з районів, міст, об'єднаних територіальних громад Херсонської області (200 учасників).

Змагання проходили в групах А і Б. У перший день 23 лютого у групі А змагались 10 команд, а 24 лютого у групі Б - 12 команд.

Учасники боролись за перемогу у таких видах: "Впоряд", "Влучний стрілець", "Комплексна силова вправа", "Смуга перешкод", "Перетягування линви".

Крім участі у змаганнях учасники вправлялись у збиранні автоматаКалашникова, знайомилися з фотовиставкою "Джура крокує Херсонщиною".

У групі А переможцем стала команда гуртка "Джура" Центру, учні Бериславської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. У групі Б переможцем стала команда Новотроїцької ЗОШ №1.

Переможець Турніру буде визначений за підсумками двох днів 23 і 24 лютого 2019 року результатами груп А і Б.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень