Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СПОРТИВНО-МАСОВІ ЗАХОДИ (ЛИСТОПАД 2018 РОКУ)

Дата: 19.11.2018 16:14
Кількість переглядів: 476

 Спортивно-масові заходи (листопад-2018)

Фото без опису

Міжшкільна Спартакіада серед учнів ЗЗСО Хрестівської сільської ради

10 листопада 2018 року на базі ОНЗ « Хрестівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» відбулися змагання з кульової стрільби. До складу команд ввійшли 3 юнаки та 3 дівчини. Загалом у змаганнях взяло участь 5 команд закладів загальної середньої освіти Хрестівської сільської ради. За результатами протоколів, сумою набраних очок переможцем змагань стали відразу дві команди, це збірні Надеждівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та ОНЗ «Хрестівська ЗОШ І-ІІІ ступенів», які розділили між собою 1 та 2 місця. Третє почесне місце вибороли юні стрілки Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. З кращих стрілків, які в особистому заліку набрали найбільшу суму очок сформовано команду для участі в обласних змаганнях зі стрільби за програмою обласної Спартакіади, яка відбудеться 14.11.2018 року у м. Каховка.

Обласна Спартакіада школярів 2018-2019 навчального року

14 листопада у м. Каховка відбулися обласні змагання зі стрільби кульової. До складу збірної Хрестівської ОТГ ввійшли кращі стрільці з Надеждівської ЗОШ та ОНЗ «Хрестівська ЗОШ І-ІІІ ступенів». Команда показала свій характер, вміння та наполегливість виборовши 4 почесне місце, пропустивши вперед більш іменитих суперників м. Каховка, м.Скадовськ. Загалом участь у змаганнях прийняло участь 23 команди Херсонщини. Вітаємо команду та керівників команди з чудовим результатом. Так тримати.

Чемпіонат Херсонської області з волейболу сезону 2018-19 років

11 листопада 2018 року на базі ОЗ Асканія – Нова гімназія відбувся І тур змагань першості Херсонської області з волейболу серед чоловічих команд. Відповідно Календаря, Регламенту команда «СлавутаЮг» Хрестівської ОТГ, господар майданчику приймала гостей з м. Генічеськ, смт Новотроїцьке та с. Виноградове Олешківського району. Початок для нашої команди майже вдалий, це  перемога над командою м. Генічеськ та поразка від команди смт. Новотроїцьке. Наступний тур відбудеться 09.12.18 року у м. Скадовськ. До речі у змаганнях береть участь команди з м. Херсона-2, Н- Каховки-2, Скадовська-2, Генічеська-1.

             

Кубок відкриття сезону з волейболу сезону 2018-2019 років

серед збірних чоловічих команд ОТГ Чаплинського району

              17 .11.2018 року на базі Чаплинського ПАЛ відбувся волейбольний турнір серед кращих чоловічих команд ОТГ Чаплинського району «Кубок відкриття сезону з волейболу». До змагань долучилися збірні команди переможці та призери минулорічної Першості з волейболу. За результатами протоколів, ігор між командами І почесне місце у напруженій боротьбі виборола команда чоловіків «Славута ЮГ» с. Хрестівка Хрестівської ОТГ, на другому «Чайка» Чаплинська ОТГ, третє за волейболістами команди «Сокіл» Григорівської ОТГ». Вітаємо переможця та володаря Кубка відкриття сезону-команду «Славута Юг» с. Хрестівка з чудовою грою. Так тримати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень