Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НАШІ СПОРТИВНІ ДОСЯГНЕННЯ

Дата: 31.03.2017 16:40
Кількість переглядів: 460

      Відповідно плану спортивно-масових заходів на  2017 рік відділом освіти, культури, молоді і спорту Хрестівської сільської ради організовано та проведено ряд спортивних змагань серед сільської молоді та учнів шкіл:

 17.03.2017 року на базі Долинської ЗОШ відбувся турнір з баскетболу «Євробаскет-2017» серед збірних команд юнаків та дівчат навчальних закладів Хрестівської громади. Переможцями турніру серед юнаків, зайнявши І місце стала команда Хрестівської ЗОШ на другому юні баскетболісти Долинської ЗОШ, третє за командою Надеждівської ЗОШ, серед дівчат перемогу святкува збірна Хрестівської ЗОШ на другому юні баскетболістки Надеждівської ЗОШ. Переможців турніру нагороджено кубком та грамотами відділу освіти, культури, молоді і спорту Хрестівської сільської ради. Визначено кращих гравців в командах та нагороджено грамотами.

18.03. 2017 року на базі Новоноталівської ЗОШ відбувся турнір з волейболу «Кубок Хрестівської ОТГ» серед збірних чоловічих команд сіл: Долинське, Хрестівка, Шевченка та Новоноталівка. Переможцями турніру і водночас володарями першого в історії об’єднаної громади « Кубка Хрестівської ОТГ» стала збірна команда чоловіків «Урожай» с. Хрестівка, друге почесне місце в напруженій боротьбі виборола команда с. Долинське, третє за командою «Рубін» с. Шевченка. Переможців турніру нагороджено Перехідним кубком та грамотами сільського голови Хрестівської сільської ради. Визначено кращих гравців в командах та нагороджено грамотами.

28.03.2017 року збірна команда юнаків та дівчат, учні Хрестівської ЗОШ взяли участь в обласних зональних змаганнях з волейболу за програмою обласної Спартакіади серед учнів загальноосвітніх шкіл області. де зайняли почесні другі місця в своїй групі, програвши в нелегкій боротьбі дуже сильній та амбітній збірній команді м. Н-Каховка. Бажаємо успіхів юним волейболістам, а в подальному побільше перемог. Спортивне життя в громаді вирує, попереду нові старти, розпочинається футбольний сезон серед школярів та сільської молоді. Шановні організатори спортивно-масової роботи та активісти,  пропагандуйте та розвивайте спорт на місцях, залучайте до нього жителів свого села, тренуйтесь, створюйте команди, приймайте участь в різноманітних спортивних заходах, що проводе громада. Відділ освіти, культури, молоді і спорту Хрестівської сільської ради завжди готовий до співпраці з будь-якою командою чи клубом.

 

Методист з питань фізичної культури

та спорту відділу освіти, культури,

молоді і спорту Хрестівської сільської ради                                                                                             Ю. Івчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень