Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТУРИСТИ-ВИХОВАНЦІ ШЕВЧЕНКІВСЬКОЇ ЗОШ НА ВІДКРИТИХ ЗМАГАННЯХ КСО "СУВОРОВЕЦЬ"

Дата: 08.02.2021 13:50
Кількість переглядів: 425

  6 лютого 2021 року туристи-вихованці Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів представили Хрестівську ОТГ на відкритих змаганнях КСО "Суворовець" у м. Херсон, які були організовані Федерацією спортивного туризму Херсонської області. На змагання, які проходили на базі школи № 45,  прибули 17 команд: з Миколаєва, Кривого Рогу, Херсона, Олешків, Чорнобаївки, Нижньосірогозького району. Достойно прийняла виклик і команда нашої школи.

  Вихованці гуртка Решетняк Валентина, Шульга Анастасія, Грушевий Андрій, Колодій Віктор, Пундак Юрій та Стогній Валерія з величезним задоволенням пройшли дистанції, запропоновані організаторами, і отримали неоціненний досвід та масу позитивних емоцій.

  Хочеться подякувати батькам, які докладають максимум зусиль, щоб матеріально допомогти дітям взяти участь у змаганнях такого рівня. Слова подяки говоримо і сільській раді, яка надала автомобіль та паливо для транспортування частини учасників змагань. Велику подяку оголошуємо  Тертичному І.В. за транспортування другої частини спортсменів.      Спільними зусиллями та стремлінням до перемоги  юних гуртківців здобуто нелегке призове загальнокомандне ІІІ місце.

Вітаємо членів гуртка «Пішохідний туризм» та їх тренера Тертичного Івана Володимировича з бронзою!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень