Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ГРОМАДИ ЧАПЛИНСЬКОГО РАЙОНУ ТОРІК ОТРИМАЛИ МАЙЖЕ НА 27 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ БІЛЬШЕ ПОДАТКІВ І ЗБОРІВ

Дата: 26.01.2021 08:30
Кількість переглядів: 417

Фото без опису

  Як повідомили у Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, протягом 2020 року місцеві бюджети громад Чаплинського району отримали 171,4 млн гривень податків і зборів. Порівняно з 2019 роком надходження зросли майже на 27 млн гривень або 18 відсотків.

  Основну питому вагу забезпечують надходження зі сплати податку на доходи фізичних осіб та єдиного податку. Зокрема, торік до місцевих скарбниць надійшло майже 108 млн гривень податку на доходи фізичних осіб. Сума перевищує відповідний показник 2019 року на 17,4 млн гривень. Єдиного податку чаплинські платники перерахували майже 30 млн гривень.

   Третє місце у показниках надходжень посідає плата за землю: землевласники та землекористувачі сплатили майже 25 млн гривень, з приростом на 4,4 млн гривень.

 Стабільне і ритмічне забезпечення коштами місцевих бюджетів громад дає можливість органам місцевого самоврядування фінансувати соціальні видатки, які розвивають інвестиційну та курортну привабливість Чаплинського краю.

 

                                                                                    Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень