Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

#TRAIN THE TRAINERS – ІННОВАЦІЙНА ОСВІТНЯ ПРОГРАМА ДЛЯ КОНСУЛЬТАНТІВВ ОБЛАСТІ ЕКСПОРТУ

Дата: 02.12.2020 15:49
Кількість переглядів: 344

Фото без опису

З вересня 2020 року «Офіс з просування експорту України» у співпраці з Інститутом Маркетингу Естонії реалізують безкоштовну інноваційну освітню програму Train the Trainers. Це інтенсивна освітня програма, що дозволяє отримати необхідний обсяг знань та досвіду для здійснення консалтингової діяльності в сфері експорту, підкріпленого практичними завданнями, що виконуватимуться на базі реальних підприємств.

У рамках кожного модулю впродовж одного місяця учасники працюватимуть на базі реальних компаній, що дозволить учасникам отримати навички в різних галузях. Консолідуючи інформацію отриману в рамках кожного модулю, команди створюють освітні статті та кейс-стаді, що допоможуть підприємцям у виході на нові ринки.

Consultant’s Digest – це підбірка корисної інформації для підприємців, експортерів та консультантів в експорті, що допоможе Вашій компанії у виході на іноземні ринки від учасників інноваційної освітньої програми Train the Trainers для консультантів державного та приватного секторів в сфері експортної діяльності. Перший випуск Consultant’s digest №1 розкриває тематики маркетингу, брендингу, сторітелінгу, а також Ви зможете знайти для себе інформацію у форматі кейс-стаді.

Деталі про особливості програми, а також умови участі Ви можете знайти за посиланням: https://epo.org.ua/education/train-the-trainers/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень