Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МАТЕРІАЛЬНА ДОПОМОГА ЗАСТРАХОВАНИМ ОСОБАМ ТА СУБ'ЄКТАМ ГОСПОДАРЮВАННЯ

Дата: 04.01.2021 09:39
Кількість переглядів: 555

 

Фото без опису

  Законом України від 04.12.2020 №1071/ІХ «Про соціальну підтримку застрахованих осіб та суб'єктів господарювання на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» для застрахованих осіб передбачена виплата одноразової матеріальної допомоги у розмірі 8000 гривень.

   Право отримання одноразової допомоги у розмірі 8000 гривень мають:

наймані працівники, які:

- на 10 грудня 2020 року працюють за основним місцем роботи у роботодавця, діяльність якого була тимчасово зупинена внаслідок запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів;

- середня заробітна плата яких за третій квартал 2020 року не перевищує 30000 гривень на місяць;

фізичні особи – підприємці, які:

- на 10 грудня 2020 року зареєстровані 3 місяці і більше як фізичні особи – підприємці (перевірити факт реєстрації -https://usr.minjust.gov.ua/content/free-search) та у 2020 році сплатили ЄСВ за себе не менше ніж за 3 місяці;

- не є одночасно фізичною особою – підприємцем та найманим працівником.

  Cтаном на 27 грудня 2020 року для отримання соціальної підтримки звернулися близько 8,6 тисяч жителів Херсонщини. Від фізичних осіб-підприємців подано 5,8 тисяч заявок та від найманих працівників – 2,8 тисяч.

  Варто зазначити, що Урядом продовжено термін подачі заяв для отримання матеріальної допомоги на Порталі Дія (https://go.diia.gov.ua) до 31 грудня 2020 року включно. Тому всі, хто згідно з законодавством має право на матеріальну допомогу, ще мають час для подання електронної заявки.

 

Заступник начальника Головного управління 

 Роман КАЛЬНИЦЬКИЙ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень