Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІТАННЯ З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ

Дата: 30.12.2020 14:33
Кількість переглядів: 901

Фото без опису

Шановні жителі Хрестівської громади!

   Від усього серця вітаю Вас із самими довгоочікуваними і світлими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим! Це усіма нами з дитинства улюблені й радісні дні, наповнені світлом свята спільної радості, веселощів, очікування чуда й казки, душевного тепла і надії.

  Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2020-ий рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий життєвий досвід. Він навчив нас цінувати життя, час проведений з рідними, друзями і колегами, можливість зібратися разом, з радістю йти на роботу. Цей рік навчив нас ще більше дорожити живим спілкуванням й теплими обіймами.

  Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться. Нехай ці чудові свята будуть радісними і щедрими, додадуть життєвих сил, окрилять душу.

  Від усієї душі зичу Вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає ваші самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім’ям. Нехай щастить Вам в усіх починаннях, благословенною хай буде Ваша життєва дорога, прихильною доля, твердою надія й незламною воля на добрії діла. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов.

                       З Новим Роком та Різдвом Христовим!

 

З повагою голова Хрестівської сільської ради Сергій Хільченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень