Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ОТРИМУВАЧІВ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ ТА ПІЛЬГ

Дата: 09.12.2020 11:12
Кількість переглядів: 504

Фото без опису

З 1 серпня 2020 року в Україні відкрито ринок природного газу для побутових споживачів, що надає можливість громадянам самостійно обирати постачальника газу.

За інформацією ТОВ «Херсонрегіонгаз» з 01 грудня 2020 року у зв’язку із значною заборгованістю побутових споживачів за природний газ, Товариство не має можливості здійснювати постачання природного газу побутовим споживачам Херсонської області.

Починаючи з 01 грудня 2020 року, побутові споживачі херсонської області (окрім тих, хто до 01 грудня 2020 року не обрав іншого постачальника) будуть споживачами природного газу, який буде постачати ТОВ «Газорозподільча кампанія «Нафтогаз України». За цей час побутовим споживачам необхідно буде обрати нового постачальника.

Побутовий споживач має право на вільний вибір постачальника та безоплатну зміну постачальника. Постачальник обирається споживачем самостійно, на власний розсуд, незалежно від місця знаходження даного постачальника на території України. Перелік постачальників, які мають ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу оприлюднено на офіційному сайті Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг за посиланням: http://www.nerc.gov.ua// та http://gazpravda.com.ua .

Управління соціального захисту населення Чаплинської районної державної адміністрації звертається до всіх отримувачів житлових субсидій та пільг про необхідність  зміни постачальника природного газу та надання інформації про зміну постачальника природного газу до Управління соціального захисту населення, що в свою чергу дозволить своєчасно забезпечити проведення актуальних та правильних розрахунків житлової-субсидії та пільг на оплату житлово-комунальних послуг.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень