Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПЛАТНИКАМ ЧАПЛИНСЬКОГО РАЙОНУ - ПРО РЕЄСТРАЦІЮ ПРОГРАМНОГО РРО

Дата: 08.12.2020 11:55
Кількість переглядів: 449

  За інформацією спеціалістів Чаплинської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, станом на 01.12.2020 платники Чаплинського району зареєстрували та використовують у підприємницькій діяльності 55 реєстраторів розрахункових операцій.

   Податківці запрошують платників податків Чаплинського району швидко та просто реєструвати програмні РРО, які можуть працювати одночасно зі звичайним РРО.

  Ознайомитися з процедурою реєстрації ПРРО можна у відповідному відеоуроці, розробленому Державною податковою службою України за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/video-lessons/6842.html

   Щоб розпочати роботу з програмним РРО необхідно, отримати кваліфікований електронний підпис (КЕП) у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг. Податкова служба такі ключі видає безкоштовно. Далі необхідно встановити програмне забезпечення на будь-який зручний пристрій - комп’ютер, смартфон або планшет.

 Завантажити програмне забезпечення можна за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/programniy-reestrator-rozrahunkovih-operatsiy/. Користуйтеся сервісами ДПС України! Це - зручно та швидко!
        

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень