Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОДАТКОВІ НОВИНИ ВІД 25.11.2020 р.

Дата: 25.11.2020 11:39
Кількість переглядів: 417

Блокування ПН: що треба знати аграріям

Спеціально для аграріїв - платників єдиного податку IV групи спрощеної системи оподаткування, підприємців Херсонщини - платників ПДВ на офіційній сторінці Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі у Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/tax.kherson.crimea.sevastopol дивіться у прямому ефірі 27 листопада о 9-00 годині онлайн-вебінар на тему: «Блокування ПН: що треба знати аграріям»

         Дізнайтеся детальніше про:

- зміни, які були внесені до критеріїв ризиковості платника ПДВ і критеріїв ризиковості операції;

- що потрібно зробити для того, щоб вийти з кола ризикових платників;

- як правильно заповнити і подати таблицю даних платника податків;

- які кроки має зробити платник ПДВ у разі блокування реєстрації його ПН/РК;

- на відповідність яким ознакам перевіряються ПН та РК перш ніж відправляються на моніторинг;

- та багато іншої важливої інформації.

         Наш податковий консультант - експерт:

 Наталія Невдах - заступник начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

 НАЗК погоджено антикорупційну програму Державної податкової служби України на 2020 – 2022 роки

  Національним агентством з питань запобігання корупції погоджено Антикорупційну програму Державної податкової служби наказом від 20.11.2020 № 530/20 «Про погодження антикорупційної програми Державної податкової служби України на 2020 – 2022 роки».

  Антикорупційна програма органу влади є третім за рівнем засадничим документом антикорупційного спрямування після Антикорупційної стратегії та державної програми з її виконання.

 Вона визначає засади загальної відомчої політики щодо запобігання і протидії корупції та спрямована на мінімізацію корупційних ризиків у діяльності Державної податкової служби України.

 Якісна підготовка та відповідальне виконання антикорупційної програми є запорукою створення ефективної системи запобігання і виявлення корупції в усіх сферах діяльності Державної податкової служби України та підвищення рівня довіри суспільства до неї.

  З текстом Антикорупційної програми Державної податкової служби України на 2020-2022 роки можна ознайомитись на офіційному вебпорталі ДПС у розділі «Діяльність/Запобігання проявам корупції» та на офіційному вебсайті НАЗК за посиланням: https://nazk.gov.ua/uk/departament-organizatsiyi-roboty-iz-zapobigannya-ta-vyyavlennya-koruptsiyi/pravove-zabezpechennya/antykoruptsijni-programy-yaki-nadijshly-na-pogodzhennya/.

Податок на прибуток: вартісний критерій та звітний період

  Нагадуємо: з 23.05.2020 набрав чинності Закон України від 16 січня 2020 року № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві», основні положення якого набрали чинності з 23.05.2020, а для окремих положень термін набрання чинності визначений з 01.07.2020 та 01.01.2021 року.

         Пропонуємо ознайомитися зі змінами:

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень