Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Дата: 13.11.2020 16:30
Кількість переглядів: 754

Фото без опису

Коли у небі сонце розцвітає –
Могутній оберіг врожайних нив,
Його в надії, радості стрічає
Родина українських трударів.

Те сонце зачерпнуть умілі руки,
Щоб ним засіять землю молоду,
Щоб лан родив і радували луки,
Щоб були урожаї до ладу.

І сонце переллється у колосся,
У трави сочні, ягоди-плоди,
Щоб день наступний стріти довелося
У щасті і достатку, без біди,

Щоб множились традиції родинні,
Було майбутнє краще наших днів,
Щоб кожен, хто родився в Україні,
Окрилений надіями, творив.

Наталія Погребняк
 

Шановні працівники сільського господарства! Щиро вітаємо Вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства, святом найпочеснішої і найсвятішої професії на землі!

День працівників сільського господарства України — професійне свято працівників сільського господарства, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, водогосподарських та обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу України. Відзначається щорічно у третю неділю листопада.  День працівника сільського господарства – це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

Висловлюємо глибоку подяку за професіоналізм, наполегливість, працелюбність, терпіння і витримку керівникам агропідприємств всіх форм власності, хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам та ветеранам сільгоспвиробництва, всім, хто працював і працює на нашій благодатній родючій землі. Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії - хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох. Завдяки  Вашій наполегливій праці забезпечується добробут і благополуччя кожної людини, гарантується продовольча безпека нашої держави.

Бажаємо Вам здоров'я, добробуту, прихильної долі, вагомих здобутків, невичерпної енергії, професійної удачі, хай обходять Вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі. Нехай завжди у всіх справах Вас супроводжує вдача, хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями Ваші ниви. Нехай збуваються всі Ваші найжаданіші мрії. Миру і злагоди Вашим родинам, а колективам - взаєморозуміння, економічної стабільності, подальшого процвітання, хай втілюються в життя Ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу.

З повагою голова Хрестівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень