Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРАЦЮЄМО СПІЛЬНО: НА ЗАСІДАННІ ЧАПЛИНСЬКОЇ РДА ОБГОВОРИЛИ АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ

Дата: 13.11.2020 10:27
Кількість переглядів: 469

Фото без опису

Днями начальниця Чаплинської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Оксана Добрянська взяла участь у робочому засіданні Чаплинської райдержадміністрації. Під головуванням Володимира Галицького розглядалися питання наповнення місцевого бюджету та легалізації найманої праці у районі.

Під час обговорення проблемних питань Оксана Добрянська акцентувала увагу на проведенні подальшої злагодженої роботи податківців та представників  органів місцевого самоврядування у питаннях системної інформаційно - роз’яснювальної роботи серед підприємців і найманих працівників щодо легалізації праці та своєчасної виплати заробітної плати.

«Треба  нагадати роботодавцям та найманим працівникам, що офіційне  працевлаштування є, в першу чергу, гарантією соціального захисту робітників та кадрової стабільності, злагодженої роботи усіх учасників трудового процесу з метою досягнення позитивного результату. Водночас, для роботодавця - це  позитивний імідж та репутація надійного партнера, що є запорукою розвитку бізнесу на конкурентних правових засадах, а також системної сплати податків та ЄСВ», - зазначила у своєму виступі Оксана Добрянська.

Іншим важливим сегментом спілкування стали роз’яснення щодо подання звітності в електронному вигляді та переваг використання Електронного кабінету платника, який забезпечує дистанційне спілкування з податковими органами в умовах сьогодення.

                                                                                    Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень